“Ogovaraju me žene koje žele da žive kao JA”: Nataša Bekvalac o vaspitanju i ODLASKU iz porodične kuće

Pevačica iskreno o mladosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic

Pevačica Nataša Bekvalac otkrila da je odrasla u patrijarhalnoj porodici, ali i da se i na profesionalnom i privatnom planu suočavala sa negativnim komentarima.

– Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi je važan jedino život koji zapravo živim, a ne predstava u javnosti koja uvek služi za ispiranje usta – rekla je Nataša i osvrnula se na svoje početke:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ni moj profesionalni put nije bio lak kao što nije ni sada. Možda nisam oduvek znala šta hoću kao što sada znam, ali šta neću, to sam uvek znala – rekla je pevačica.

Nataša je priznala i da sebe nikada nije videla kao patrijarhalnu ženu poput svoje majke.

– Odgojena sam u patrijarhalnoj porodici i društvu i rano sam shvatila da mesto na kom se žena postavlja nije ono na kojem želim da budem. Zato sam brzo otišla iz porodičnog doma, osamostalila se i počela da živim malo drugačijim životom od većine devojaka i žena. Cena toga su bili razni epiteti, tračevi i ogovaranja, ali uglavnom su me ogovarale one koje bi sve na svetu dale da imaju petlju i hrabrost da žive kao ja – zaključila je ona za “Story”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar