REČ ASTROLOGA

Dete vam je rođeno u znaku LAVA? Čestitamo, pravi ste SREĆNICI

Od njega nikada nećete napraviti malu macu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Pravi ste srećnici ako imate dete rođeno pod uplivom Sunca. Zodijačkim znakom Lav vlada Sunce koje je centar Sunčevog sistema.

Tako da ništa manje neće zasijati vaše dete u znaku Lava.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Budite sigurni i kada je oblačno i kišovito, vi imate svoje Sunce u kući. Lavići su prirodni lideri koji će i baš dobro organizovati. Zato ne treba da brinete ko je tu autoritetm a ko dete, važno je ko je vođa parade.

Mali Lavići, kao bistre i razigrane bebe, moraju svakodnevno dobiti veliku dozu obožavanja i nežnosti. Njima ljubavi nikada nije dosta. Pretpostavljam da i sami znate da niste rodili princa, već samog kralja, tako da besprekorno obožavanje jeste vaša glavna uloga. Ovi mali avanturisti zavuku se u svaki deo stana, pa ih često možete videti na stolu kako drže govor.

Fascinirani su hranom i nemojte se čuditi ako odlome malo zida i počnu da grickaju. Čudno, ali istinito, dopašće im se mnogi ukusi, pa tako i ukus sveže boje, ili zemlje iz saksije sa biljkama. Odmarajte kada vam se ukaže prilika kojih će realno biti veoma malo, jer su Lavovi veoma energična i iscrpljujuća mala bića. Ovo je vatreni znak koji se puni i solarnom energijom ako nema nijedne druge. Budite strpljivi prema njegovom veličanstvu jer je tvrdoglavost jedna od izrazitih osobina Lavova. Vole muziku i često ćete imati pravi muzički koncert samo sa jednim izvođačem. Aplauz je obavezan.

Među LEKARIMA najviše ima Lavova, Rakova, Škorpija, Riba i Devica: Evo šta vas sa njima OČEKUJE

Vaše dete rođeno sa Suncem u znaku Lava je pravi mali kraljević. To je u redu da znate, jer nikako nemojte suzbijati njegov ogroman entuzijazam. Male gazde zodijaka svoj temperament iskazuju već u najranijem detinjstvu. Tako svoje liderske moći isprobavaju već na svojim trogodišnjim vršnjacima. Glavni gusari, kapetani broda i šefovi nikako neće dopustiti da se drugi domognu njihove titule. Uvek će se buniti ako neko želi da bude isto što i on, a to je prosto nemoguće u njegovoj glavici. I zato ćete videti česte navale besa koji dovode do suza koje nećete videti, ali bes itekako hoćete.

Jaka volja za samoprezentacijom i dokazivanjem je glavna rola u njihovom avanturističkom detnjistvu. Zato nikada neće dozvoliti da ne budu u centru pažnje. pa ni za jedan minut. Ipak, često će vam biti veoma zahvalni i dati vam mnogo ljubavi ako se poklonite i bezrezervno podržavate njegovo visočanstvo. Poklone obožava, a pažnju i nežnost prima svaki dan od 0 do 24h, nemojte to ni slučajno da zaboravite. Pored ogromne energije koju troši na aktivnost i vaš umor ima neprestanu želju da bude centru svačijeg sveta.

Nije nemoguće da imaju i periode lenjosti, letargije i potpune nezainteresovanosti. Ne, nemojte se plašiti, nisu bolesni i ništa ih ne boli, oni se samo odmaraju i skupljaju energiju za nove nestašluke. Nije čudno da su poonekad stidljivi, ne zavaravajte se, neće to potrajati, samo nisu smislili glavnu ulogu koja im se tog dana dopada.

Ko vadi službenu legitimaciju, a ko je na ivici suza: Kako se ponašaju ZNACI ZODIJAKA u gužvi na GRANICI

Mali Lavovi uvek izražavaju svoju toplinu, velikodušnost i upornost. A kada nemaju snage da pokažu svoju superiornost pokazuju fantastičnu praktičnu inteligenciju. Odličan alat za podsticanje malih Lavića u cilju smanjenja inata jeste da ga udarite po sujeti. Uzmete primer iz okoline i proglasite nekog drugog za odlično pametno i interesantno dete. To će u njemu probuditi ego i volju da uvek budu bolji od drugih. Uz nežnu disciplinu i ogromnu ljubav i posvećenost možete obuzdati vatrenu stihiju malog zlatnog presimpatičnog Lava. Velika je istina da posao roditelja nije lak zadatak ali je neopisivo lep. Nikada nećete napraviti malu macu, ali ćete uvek imati pravog Lava.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar