“Dobro došli u SRBIJU”: Pogodili ga narodnjaci – pa zaigrao, a tek da vidite šta ima na GLAVI! (VIDEO)

Svima koji nisu bili u prilici da prisustvuju nekoj srpskoj svadbi, punoletstvu, krštenju, ili ispraćaju, ovaj snimak će sigurno dočarati atmosferu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Srbi su nadaleko poznati po svom opuštenom karakteru, gostoprimstvu, i pozitivnoj energiji. Tako su ispričane mnoge priče i anegdote u kojima se Srbiju ocenjuju kao narod koji i kada je najgore ne gubi svoj duh. E, pa, zamislite onda kakav je tek Srbin veseljak na proslavama!

Ipak, svima koji nisu bili u prilici da prisustvuju nekoj srpskoj svadbi, punolestvu, krštenju, ili ispraćaju, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama će im zasigurno dočarati atmosferu!
Naime, na internetu je osvanula urnebesna objava u kojoj se može primetiti kako jedan gospodin srednjih godina uživa u, čini nam se, kraju veselja. On je preuzeo ulogu kolovođe (u praznom kolu) i počeo da se lagano „njiše“ u ritmu narodnjačke muzike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, tu nije bio kraj njegovom performansu! On je na svojoj glavi držao flašu piva i uspešno balansirao uz plesne pokrete. Kako je ovo uspeo, nije nam sasvim jasno, ali je zasigurno nasmejao javnost!

@tharealmemes_#fyp #fy #foryoupage #viral #foryou #fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy♬ Originalton – Tharealmemes

– Dobro došli u Srbiju – glasi komentar iznad objave.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar