“Majka mi je UMRLA od raka dojke, probudili su mi se potisnuti STRAHOVI”: Milica Kon nakon operacije

Milica Kon otkriva kako su protekli dani neizvesnosti dok je čekala rezultate i koliko su joj pomogli suprug, deca i psihoterapija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Pre dve nedelje nizali su se naslovi „Milica Kon operisala rak“, „Voditeljka slučajno saznala da ima rak“, „Bitka sa kancerom“… Srećom, nekoliko dana kasnije vesti su bile potpuno drugačije. Čim su joj stigli rezultati biopsije koji su potvrdili da promena u dojci, zbog koje je operisana, nije bila maligna, Milica je na „Instagramu“ napisala: “Sve je super”.

Lepa voditeljka ni jednog trenutka nije rekla da ima karcinom, već da će se o prirodi promene tkiva znati kada stigne histopatološki nalaz. Na pitanje kako je preživela dane iščekivanja, voditeljka emisije „Brak na neviđeno“ i supruga muzičara Marka Kona odgovara:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Instagram printscreen/Milica Kon

-Skoro svake večeri sam plakala, a smirila sam se tek kada sam došla u bolnicu. Posebno mi je bilo teško jer je moja mama umrla od raka dojke. Probudili su se odavno potisnuti strahovi, što je i logično. Srećom, mesecima idem kod psihoterapeuta, a tih dana sam intenzivirala susrete. Formulu, zahvaljujući kojoj sam pregurala te dane, čine Markova nemerljiva podrška, psihoterapija iz koje su proizašle pozitivne misli, prijatelji. Zvuči čudno, ali sam se potpuno smirila kada sam došla na „Bežanijsku kosu“. Doktor Granić mi je ulivao ogromno poverenje. Nije on lekar koji priča bajke, uostalom kada sam ga pitala šta misli o čemu je reč, odgovorio je: „Videćemo kad stignu rezultati“. Ali bilo mi je dovoljno da ga pogledam, pa da osetim da će sve biti u redu. Bila sam fascinirana činjenicom da državna bolnica radi kao švajcarski sat. Bukvalno, od pripreme za operaciju do dana kada sam izašla sa klinike nije se desilo ništa što bih smatrala minusom.- rekla je Milica za magazin Hello.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar