Priča se da je 12 godina Putinova LJUBAVNICA: Pojavila se nakon dve godine, evo kako IZGLEDA (FOTO+VIDEO)

Alina se pre nekoliko dana, po prvi put nakon gotovo dve i po godine, pojavila u javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SERGEI CHIRIKOV / AFP / Profimedia

Alina Kabajeva se pre nekoliko dana, po prvi put nakon gotovo dve i po godine, pojavila u javnosti i to na nacionalnoj televiziji kako bi kritikovala sudije na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ruska gimnastičarka i osvajačica zlatne olimpijske medalje Alina Kabajeva (37) povukla se iz javnog života kada se u 2018. godini počelo šuškati da čeka blizance s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom (68). Bivša gimnastičarka bila je u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija, ali je radila i kao direktor kompanije National Media Group.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vezu s ruskim predsednikom navodno je započela pre 12 godina.

Alina se pre nekoliko dana, po prvi put nakon gotovo dve i po godine, pojavila u javnosti i to na nacionalnoj televiziji kako bi kritikovala sudije na Olimpijskim igrama u Tokiju, piše Mirror.

Bivša gimnastičarka bila je razočarana zato što ruska gimnastičarska zvezda Dina Averina nije osvojila zlatnu medalju.

Prilikom njenog javljanja na televiziji mnogi gledaoci primijetili su prsten na ruci koji je ponovo pokrenuo glasine da se udala. Njen privatni život smatra se jednom od najvećih tajni.

Alinu su i u prošlosti viđali s venčanim prstenom ali, nikada se nije saznalo da li je bivša gimnastičarka zaista u braku ili nije.

Podsetimo, Kabajeva je 2000. godine na Olimpijadi u Sidneju osvojila bronzanu medalju u gimnastici te zlatnu medalju u Atini četiri godine kasnije, gde je, kako mnogi smatraju, “zapala za oko” ruskom predsedniku Putinu.

Penzionisala se 2005. godine te nakon toga provela osam godina u ruskom parlamentu. Bila je i članica Putinove stranke.

O ljubavnoj vezi Putina i Aline mediji su počeli pisati u 2008. godini. Nagađalo se i da je upravo njihova “afera” razlog razvoda Vladimira Putina.

List Korrespondent objavio je čak i vest da se Putin verio s Alinom. No jedan poziv proenio je sve – vlasnik novina, oligarh i milijarder Aleksandar Lebedev, brzo je povukao priču i zatvorio novine. Tračevi su išli dalje pa se pojavila priča o sinu kojeg je Alina dobila s Putinom, a navodno su i 2013. dobili još jedno dete.

Iz Putinove kancelarije negiraju bilo kakvu povezanost predsedniak s Alinom.

Pre navodne veze s Putinom, Kabajeva je bila verena za političara Davida Muselianija ali su prekinuli veridbu pre nego što su stali pred oltar.

BONUS VIDEO:

Izvor: 24sata.hr

Komentari (1)

  1. Lažna vest je proturena pre 13 godina i odmah demantovana. Bez obzira na sve drski, plitkoumni novinari iznova potežu tu laž nebi li povećali tiraž. I neće odustajati dok ne budu debelo kažnjeni. A ako budu kažnjeni onda će reći kako se guši sloboda štampe. Ima li kraja (rešenja) ovog vrzinog kola. U SAD za Bajdena npr. nikada nebi smeli da napišu takvu vest jer bi za iznošenje neistine zatvorili novine i kaznili ih velikim novčanim iznosima. Ali kad je o Putinu reč sve je dozvoljeno i demokratski.

    Odgovori

Ostavite komentar