Nataša Bekvalac nova BONDOVA devojka? Pevačica je odlučila da se oproba i u GLUMI – evo o čemu je reč

Nataša Bekvalac boriće se za ulogu devojke Džejmsa Bonda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ M. Rafailović, Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Pevačica se već prijavila za kasting za 26. nastavak filma o najpoznatijem tajnom agentu na svetu.

– Nata je nedavno na Ibici bila sa sestrama kako bi snimila spot za novu pesmu. Tamo je igrom slučaja u hotelu upoznala britanskog filmskog agenta, koji joj je predložio da se prijavi za ulogu u jednoj od najpoznatijih filmskih franšiza na svetu – priča izvor blizak pop zvezdi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Agent joj je ispričao da širom Evrope organizuje kastinge za uloge nekoliko Bondovih devojaka i da će uskoro tim povodom doći i u Beograd.

– Britanac joj je otkrio da će u novom filmu Bond zavoditi devojke iz cele Evrope i da će jedna od njih biti sa Balkana. Kada mu je Nata ispričala da se već oprobala kao glumica u serijama “Neki novi klinci” i “Žene sa Dedinja”, kao i u predstavi “Tajna Crne ruke”, on joj je rekao da se obavezno prijavi na kasting u Beogradu. Nije joj obećao ulogu, jer su se za audiciju prijavile i profesionalne glumice, već ju je posavetovao da pruži sve od sebe da baš nju izaberu – priča naš izvor.

Foto: NKostic

Kako se saznaje, Nataša se odmah prijavila za kasting!

– Nata mu je imejlom poslala biografiju i fotografije i nedavno je dobila odgovor sa datumom i mestom gde će biti održana audicija. On joj je napisao da će, ako uđe u uži izbor, morati da prođe još jedan kasting, koji će biti organizovan krajem godine u Londonu. Objasnio joj je da ta uloga, doduše, neće biti velika, ali bi Nati mogla da bude odskočna daska za inostranu karijeru – priča izvor.

Još se ne zna da li će se Danijel Krejg i po šesti put naći u ulozi DŽejmsa Bonda. Kako svetski mediji pišu, u opticaju za novog tajnog agenta 007 su i Tom Hardi, Robert Patinson, Ričard Maden i DŽejms Norton, piše Informer.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar