“Srbija do Tokija”: Devojka ostavila OGLAS koji je ŠOKIRAO zemlju – da li se smejati ili plakati? (FOTO)

Ne možemo da tvrdimo da li se neko javio na njen kontakt telefon, ali se nadamo da će pronaći nekoga sa kim će provesti svoje slobodno vreme na zabavan i kreativan način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Printscreen Twitter, Shutterstock

U današnje vreme smo svedoci sve većeg otuđivanja među ljudima, stvaranja površnih kontakata i gubljenja pravih istinskih prijateljstva. Jedan od vrlo dobrih primera koji potvrđuju tu činjenicu osvanuo je na jednoj banderi u Srbiji, a potom i na društvenim mrežama.

Naime, na internetu se pojavila istovremeno i tužna, i smešna i groteskna fotografija, a čiji je sadržaj, u skladu sa tim, i nasmejao i „pogodio“ javnost u našoj zemlji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se može primetiti, u nekoj od ulica u Srbiji pojavio se oglas u kojem se navodi kako anonimna 38 -godišnjakinja traga za prijateljicama sa kojima će posećivati klubove, kulturne ustanove i druge objekte zabavnog i poučnog sadržaja.

– Tražim drugarice! Devojka (38) traži drugarice za izlaske, klabing, kafu, pozorište, koncerte, bioskop, književne večeri, izložbe, šoping, putovanja. Pišite na (broj telefona), pa se dogovaramo – napisala je usamljena devojka i u nastavku objasnila da u obzir dolaze i gej drugari, ali se istom prilikom „ogradila“ i otkrila da je heteroseksualne orijentacije, kako neko ne bi ostao zbunjen porukom.

Ubrzo su ispod objave počeli da se nižu najrazličitiji komentari na osnovu kojih se može zaključiti da se veliki broj ljudi suočava sa sličnim problemom, i to širom sveta:

– Pre nekoliko god sam se začudio da u Japanu rentiraju drugare za izlaske, druženja. Kad eto ti vraže Srbija do Tokija – napisao je jedan mladić.

– Bolji oglas nisam videla – dodala je jedna korisnica Tvitera.

Ne možemo da tvrdimo da li se neko javio na njen kontakt telefon, ali se nadamo da će pronaći nekoga sa kim će provesti svoje slobodno vreme na zabavan i kreativan način. Ipak, njen oglas može da nam posluži kao opomena da čuvamo prijateljstva koja imamo i ljude sa kojima smo izgradili istinski odnos.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar