Jedan od najvećih Marinikinih simpatizera poručio: Gde god su Srbi u BiH kročili, bio je GENOCID! (FOTO)

Marinika Tepić je 2016. godine popisala Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Novinar Dinko Gruhonjić, jedan od najvećih simpatizera potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, izjavio je da su Srbi počinili više genocida u Bosni i Hercegovini.

– U celoj je Bosni i Hercegovini “Vojska Republike Srpske” počinila genocid, gde god je stigla, ima po Bosni još previše Srebrenica – rekao je on u sramnom intervjuu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gruhonjić je ovim praktično poručio da smatra da, gde god su Srbi kročili, bio je genocid!

Podsetimo da je Marinika Tepić 2016. godine popisala Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi.

Takođe, ona je nedavno praktično potvrdila svoj stav da je u Srebrenici počinjen genocid tvrdivši da ako je sud doneo odluku da se genocid u Srebrenici dogodio – to mora biti istina.

Foto: Printscreen

Naime, naša novinarka je pitala Mariniku Tepić koji je njen lični stav povodom toga da li je u Srebrenici počinjen genocid, a na šta je ona odgovorila:

– To nije pitanje političkog stava nego suda i sudskih presuda i zločina koji su se dogodili, genocida, običaja ratovanja i tako dalje, ne možemo ni Vi ni ja da sudimo šta se dogodilo – rekla je Marinika.

Jasno je da Marinika podržava odluku suda, bez obzira na to što isti taj sud osuđuje naš narod da je počinio “genocid”.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. – U celoj je Bosni i Hercegovini “Vojska Republike Srpske” počinila genocid, gde god je stigla, ima po Bosni još previše Srebrenica – rekao je on u sramnom intervjuu. - Ko je onda istrebi Srbe sa veceg dela BiH? Bosna je bila najcistija srpska zemlja pre dolaska turaka i austrougara.

    Odgovori

Ostavite komentar