UZVRAĆA UDARAC

Tanja Savić odgovorila mužu na sve OPTUŽBE: Ja ne volim da se OPIJAM i izlazim, za razliku od njega

Prokomentarisala sve što je pričao o njoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rodić

Pevačica Tanja Savić trudi se da slobodno vreme provodi sa sinovima Maksimom i Đorđem, a sada je otvoreno rekla šta je to što je najviše ispunjava.

-Deca! Deca i publika! Kada je sve u redu sa njima i kada sam mirna po pitanju njih, kada su mi pred očima, da su dobri i siti, da se lepo ponašaju, onda nema srećnije osobe od mene – rekla je ona u emisiji “Premijera”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Krajem juna je, nakon godinu i po dana, konačno ponovo zagrlila sinove koje je otac bez njenog znanja odveo u Australiju. Ipak, njen još uvek zakoniti muž Dušan Jovančević nedavno je u javnost izneo teške optužbe na račun njenog majčinstva.

-Ja vodim računa šta pričam o svom bivšem mužu, iz razloga što će moja deca to da slušaju sutra, dok on iznosi svašta u javnost. Moji sinovi su prvi rekli: ”Mama zašto ti nas kažnjavaš uvek?”, pa mora da se zna šta može, a šta ne – istakla je Tanja.

Foto: M. M./ATAImages

-Onda su mi rekli: ”Kako to? Mi smo kod tate sve mogli. Mi ne budemo dobri, a tata ode i kupi nam bicikla”. To mi je van pameti, kako vaspitavaš decu? Kakvi će to ljudi biti sutra? Kako će znati da te cene i poštuju? – pričala je ona dalje.

-Ja nisam kod kuće samo dva dana u nedelji, znači preko vikenda radim, a preko nedelje sam sa svojom decom. Tako da sam po tom pitanju jako srećna, tu nema šta. Ja nisam neko ko voli da se opija i izlazi, za razliku od njega. Decu je baka čuvala dok su bila kod njega – ispričala je pevačica u emisiji.

Na kraju je rekla i da još uvek nije spremna za novu ljubav.

-Totalno sam stabilna, ali za ljubav nisam. Mislim da mi to ne treba, navikla sam da sam sama. Evo sama sam već godinu i sedam meseci. To je poptuno okej, prihvatila sam to – zaključila je Tanja Savić u “Premijeri”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar