IZNENAĐENJE

Kristijan gostovao u emisiji kada se javila njegova tetka koju NIJE video 20 godina: Usledilo ŠOK pitanje

Ovome se nikako nije nadao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Kurir TV

Bivši zadrugar Kristijan Golubović gostovao je u jednoj emisiji kada se uključila žena koja tvrdi da je njegova tetka.

-Ovde je njegova tetka na koju je potrošio puno novca kad smo pričali, kojoj je poklonio sliku jedne devojke, nismo se čuli dvadeset godina. Da li si primetio da su te zatvori sačuvali u životu? To znači da imaš neki zadatak, i moraš da ga prepoznaš – pričala je gledateljka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Mislim da sam dosta učinio dobrog, i da sam zato sačuvan, i mislim da sam ispunio zadatak – odgovorio je Kristijan.

-Ja njegovu veliku sliku čuvam, i mislim da će moji unuci za nju dobiti nekad milion evra. Vi ne znate, ovo što on priča, to je samo osmina njegovog života. I onda se budale smeju i ne mogu da veruju – pričala je ona dalje.

Foto: Vlada Sporcic

-Niste mi rođena tetka, da se ne bune ljudi – dodao je Golubović.

-Moj Kristijan je primer kako se treba ponašati u ovom nastavku rijalitija. On sve ispoštuje do maksimuma, a tamo neki vrapci, takvo ružno ponašanje, nekog Ša umetnika, i to prema nekim ljudima koji zovu noću i prate… Takve treba da kazne. Želim da Kristijan pronađe to što treba i želim mu da ostari – istakla je ova žena.

-Poznajem ženu, znam o kome se radi. To je starija gospođa, shvatam da je jako obaveštena o nekim stvarima, i da smo imali komunikaciju iz zatvora. To je bolja drugarica moje majke, pa se predstavlja kao moja tetka. Osvrnuo bih se na njenu izjavu za zatvor. Od 1993-2004 doba najvećih zločina, oružja, nestašice…Ja sam bio slobodan, nisam bio u zatvoru, bio sam na tacni mnogima. Prvi sam stavio pancir, stavio kamere na kuću, kupio blindirano vozilo, pa zar vam to ne govori meru predostrožnosti – objasnio je Kristijan.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar