Suze Mesija na oproštaju od Barselone: Jedva je uspeo da kaže par reči, pa počeo da jeca! (VIDEO)

Ogromna količina emocija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Argentinski fudbaler Lionel Mesi nalazi se pred očima javnosti na stadionu “Nou kamp” i oprašta se od Barselone.

Leo je dočekan velikim aplauzom od strane svih prisutnih, što je izazvalo suze u očima Argentinca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Već nekoliko dana razmišljam šta bih mogao da kažem, ali istina je da ne znam šta. Ovo je veoma teško za mene posle toliko godina. Proveo sam ovde praktično čitav život i nisam spreman za ovo. Iskreno, prošle godine sve ono što se dešavalo, sada nije isto. Ove godine smo moja porodica i ja bili ubeđeni da ćemo ostati kod kuće koju volimo više nego bilo šta drugo”.

Bilo je neverovatno, sve. Od grada, ljudi, do samog kluba. Danas, moram da kažem zbogom svima vama. Od svoje 13. godine sam ovde i posle 21. godine odlazim sa svojom suprugom i troje katalonsko-argentinske dece. Ovo je naš dom i želim da se zahalim svim mojim saigračima i onim bivšim”.

“Doživeo sam veliku ljubav ovde, bilo je pregršt prelepih stvari, ali i onih loših. Klub mi je pomogao da odrastem i postanem čovek i fudbaler kakav jesam. Od prvog do poslednjeg dana sam davao sve od sebe. Nikada nisam mislio da će doći ovaj trenutak, nisam bio spreman za to”.

“Nisam video navijače godinu i po dana usled pandemije i tako napuštam klub. Kada sam zamišljao svoj oproštaj, verovao sam da će “Nou kamp” biti pun, ali ipak to mora da se završi ovako…”

“Iskreno, zaboravio sam mnogo stvari koje sam želeo da kažem, ali ovo je sve što sad mogu da kažem. Reči jednostavno ne izlaze iz mene”, rekao je Mesi u svom uvodnom izlaganju, a potom je usledio veliki aplauz, uz njegove suze.

Razlozi odlaska?

“Kao što je Laporta rekao, sve se promenilo u poslednjem trenutku. Nema šta mnogo toga da se kaže, osim onoga što se dogodilo sa La Ligom”. Uradili smo sve što je moguće, ali nismo mogli ništa da učinimo zbog La lige. Mnogo se pričalo o tome da nisam hteo da ostanem. Prošle godine nisam želeo da ostanem i rekao sam to, ali ove godine sam hteo da budem tu!”.

“Sada je neophodno da promenim moj život iz korena. Ništa neće biti isto za mene, ali ni za moju porodicu. Oni su mislili da će ostati u ovom gradu, ali znam da ćemo biti dobro i da će to biti teška promena. Moramo to da prihvatimo”.

O Pari Sen Žermenu?

“Iskreno, to je jedna od mogućnosti u ovom trenutku. Ne mogu nikome ništa da potvrdim. Imam mnogo poziva, mnogo klubova je zainteresovano, ali u ovom trenu, nisam ništa dogovorio, ali pričamo o mnogim stvarima”.

Barsino poslednje zbogom Mesiju: Nešto specijalno se sprema za meč sa Juventusom!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar