Horor u akva parku: Sinu (10) političara ODRUBLJENA GLAVA pred porodicom (VIDEO)

Dve žene sa kojima se vozio zadobile su lakše povrede

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Jedna majka je zakukala na bazenu nakon što je njenom sinu (10) odrubljena glava na vodenom toboganu u vodenom parku Šliterban. Kejleb Švab je poginuo pred očima svoje porodice dok se spuštao niz vodeni tobogan u Kanzasu, koji je najviši na svetu. Danas, 7. avgusta, navršava se peta godišnjica njegove strašne smrti u avgustu 2016. godine.

Sin republikanskog senatora Skota Švaba, Kejleb, poginuo je na atrakciji Verukt u vodenom parku Šliterban u Kanzas Sitiju. Verukt je visok preko 50 metara, što na nemačkom znači “lud”, oborio je Ginisovu knjigu rekorda kao najviši vodeni tobogan na svetu. Svedoci tvrde da je to bio njegov prvi spust, a zatim je izleteo i probio mrežu koja je osiguravala tobogan. Kejleb je poginuo kada je njegov splav preleteo preko uspona od 15 metara i udario u metalnu šipku koja je podupirala sigurnosnu mrežu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dve žene sa kojima se vozio zadobile su lakše povrede. Šokirani posetioci tematskog parka morali su da zadrže njegovu majku Mišel od užasa. Glava i telo njenog sina izbačeni su sa splava i otkotrljali se niz brzak.

– Čula sam buku i odmah sam pogledala, videla sam njegov slomljeni vrat i kako klizi niz tobogan ostavljajući krvavi trag – rekla je za CNN Melani Goke, očevidac.

– Videla sam samo Kejleba kako klizi niz poslednju polovinu tobogana, a zatim sam videla i krv – dodala je njena prijateljica Džes Sanford.

– Njegov prijatelj je pozivao upomoć i mislim da su tada počeli da trče članovi osoblja, medicinari i slično. Oni koji su prvi stigli do njega samo su shvatili da je mrtav i nisu pokušavali da ga ožive – dodala je ona.

Ispod tobogana je čekao i Kejlebov 12-godišnji brat Nejtan, koji je trebao da ide sa njim na tu vožnju, ali je umesto toga video bratovljevu smrt.

Tata Skot, koji je deceniju proveo u kući u Kanzasu, rekao je za “Good Morning America” da je poslednji put razgovarao sa Kejlebom neposredno pre nego što su on i Nejtan krenuli u park, koji je nakon tragedije srušen.

Nakon tragedije, Mišel je u emisiji pričala o užasu koji se dogodio i o smrti svog sina, piše The Sun.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar