Rasta SNIMA film o svom životu: Otkriveno i koja GLUMICA će igrati Anu Nikolić! (FOTO)

Muzičar je proveo četiri meseca u pritvoru Centralnog zatvora zbog nedozvoljenog posedovanja droge i tamo je dobio ideju da sve ono što je preživeo u životu prikaže na velikom platnu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Rasta će glumiti sebe, dok se za glumcima za ostale uloge još traga!

– Dok je bio u zatvoru, Rasta je počeo da piše autobiografiju, koju trenutno pretvara u scenario za film. Smatra da je u medijima uglavnom predstavljan kao siledžija, narkoman, pa je rešio da ispriča svoju životnu priču. U filmu će biti prikazano njegovo odrastanje u Beogradu, u koji je s porodicom došao iz Prištine, ljubav prema umetnosti i muzici, početak karijere, uspeh…Naravno, otkriće i detalje svog odnosa s Anom Nikolić, njihova tajna viđanja, iznenadno venčanje, zajednički život i razvod. Rukopis je predao Dimitriju Vojnovu, koji ga dorađuje i pretvara u scenario – objašnjava jedan od saradnika na filmu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema njegovim rečima, u ulozi pop-zvezde Ane Nikolić najverovatnije ćemo da gledamo Ninu Janković.

– Rasta je razgovarao sa producentima i složili su se da bi ona bila pun pogodak! Pre svega zato što dosta liči fizički na Anu. Obe su slične visine i građe, Nina ima svetle oči poput pevačice, a i odlična je glumica. Tek treba da kontaktiraju sa njom, ali nadaju se da će pristati da zaigra u filmu – priča sagovornik za Informer.

Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Đurić potvrđuje da je počeo da radi na ostvarenju u kom će imati glavnu ulogu:

– U zatvoru sam imao dovoljno vremena da razmišljam o svom životu, pa i o prošlosti i budućnosti. Tamo sam napisao ceo album, ali i scenario za film! Shvatio sam da mnogi ljudi ne znaju ko sam zapravo ja, pa sam odlučio da im to pokažem kroz nove pesme, ali i igrano ostvarenje. Za sada mogu samo da vam otkrijem da će film biti veoma emotivan. Mnogo se radujem svemu tome, jer je to nešto skroz novo za mene!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar