Ana Nikolić i dalje ima isti problem: Šminka nije mogla da ga sakrije (FOTO)

Sada je Ana davala intervju iz svog automobila gde je kamera zabeležila da ona i dalje ima pečate po čelu koji su mnogo manji nego u julu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram

Ana Nikolić je početkom jula imala problem sa ranama po čelu koje se još uvek nisu povukle, pa pevačica ima crvene pečate koje ni šminka ne može da prekrije.

Početkom jula u javnost je dospeo snimak Ane Nikolić na kojem se videlo kako joj je celo čelo u pečatima, zbog čega su pevačicini mnogobrojni fanovi uplašili za njeno zdravlje.

Svi su se pitali o čemu se radi i šta je uzrok onakvih pečata, pa se čak nagađalo da se radi o posledicama unošenja preterane količine alkohola, dok su neki išli i do te granice da pričaju da je posledica korišćenja opijata.

Sada je Ana davala intervju iz svog automobila gde je kamera zabeležila da ona i dalje ima pečate po čelu koji su mnogo manji nego u julu, ali ipak i dalje vidljivi. Iako je pevačica imala puder na svom licu, pečati nisu mogli da se prekriju.

Foto: Printscreen TV Pink

Podsetimo, nakon što se u javnosti pojavio snimak, Ana se oglasila na svom Instagram profilu i objasnila o čemu se radi.

– Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to… Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši – napisala je Ana.

Pevačica se zatim osvrnula na optužbe da su joj rane po licu posledica korišćenja droge.

– Degutantno mi je i deplasirano da o temi “droge” uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti – nikada nisam probala nijednu vrstu opijata – nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me “stavlja i zloupotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način – napisala je pevačica tada na Instagramu.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar