Bio 12 godina sa ljubomornom devojkom, a onda je video šta KRIJE u čizmi: Iste sekunde je POBEGAO (VIDEO)

Džon Trenor otkrio je kako je izgledao njegov život sa nasilnom Džoanom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Bivši dečko žene-serijskog ubice Džoane Denehi otkrio je detalje svog mučnog života sa „ljubomornom i nasilnom“ ženom koja je pretila drugim mamama na igralištu.

Denehi je ubila tri muškarca i napala još dvojicu tokom krvavog divljanja 2007. godine, a njeni zločini su poznati kao ubistva iz Piterborovog jarka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dokumentarni film otkrio je kako je “nepredvidiva” Denehi pokušala da kontroliše sve oko sebe dok je sprovodila svoju vladavinu terora.

Džon Trenor, koji je bio u vezi sa Džoanom 12 godina, otkrio je kako je izgledao njegov život sa njom.

– Pretila je prijateljicama iz moje škole. Čak su me zvali i socijalni radnik, direktor i učiteljica moje ćerke koja je u osnovi rekla da ona ne može više da dolazi u školu, jer preti ljudima. Volela je da me kontroliše na tako mnogo različitih načina – poverio se Džon.

Džon je upoznao Denehi u Seint Albansu 1998. godine dok je šetala psa. Tada je imala 15 godina i zatrudnela je sa njihovim prvim detetom dve godine kasnije. Konačno je ostavio i otišao sa njihovom decom kada je 2009. godine došla kući pijana i izvukla bodež iz unutrašnjosti čizme. Zabila je nož u pod dnevnog boravka i viknula:

– Volela bih da nekoga ubijem.

Četiri godine kasnije, Džon je primio poruku od Denehine sestre u kojem je pisalo da je uhapšena zbog ubistva. On je otkrio da je Denehi često odvodila njihove dve ćerke na nasipe u Peterborou gde će kasnije bacati tela svoje prve tri žrtve.

Snimci prikazani u dokumentarcu pokazuju kako je Denehi uporedila ubistva koja je počinila sa “odlaskom na nedeljni ručak”. Ona je čak flertovala sa službenicima koji su je saslušali i igrala se kosom uprkos tome što su se tada dvojica muškaraca koje je napala, a koji su preživeli, borili za život u bolnici.

Denehi je osuđena na doživotnu kaznu za divljačka ubistva Lukasa Slabosevskog, Džona Čapmana i Kevina Lija tokom desetodnevnog perioda u martu 2013. godine.

Stručnjaci za kriminologiju su Denehi opisivali kao „čisto zlo“, a rekla je da je počinila ubistva jer je „zabavno“. Tela njenih žrtava pronađena su u jarcima.

Lukas (31), poljski državljanin, upoznao je Denehi nekoliko dana ranije. Ona ga je ubola u srce. Sledeće nedelje, Denehi je 56-godišnjeg veterana Džona Čapmana usmrtila nožem, a kasnije je tog dana ubila svog zemljaka i ljubavnika, 48-godišnjeg Kevina Lija.

Njegovo telo – obučeno u crnu haljinu sa šljokicama – pronađeno je sledećeg dana sa ubodnim ranama u vratu i grudima.

Objavljeno je da je Denehi htela ukupno da ubije devet ljudi, da bi bila nalik ubicama iz filma Boni i Klajd.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar