Porodici dojadila ćerka, pa je ubili: Na sudu optuženi otac, majka i brat, a onda se dogodio veliki obrt

Delovalo je da će se lako saznati ko stoji iza užasnog zločina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Devetnaestogodišnja Gulnaz Elfati iz Lahorea ubijena je u porodičnoj kući, posle čega su za zločin optuženi njeni otac, majka, ali i rođeni brat.

Gulnaz nije želela da prihvati tradicionalan način vaspitanja i odrastanja u kući, te je još u 15. godini prvi put pobegla sa dečkom. Nakon što se vratila, otac i brat istukli je toliko da je završila u bolnici.

Od tada je Gulnaz kovala plan kako da pobegne negde u Zapadnu Evropu, te je čak pokušala da i kao migrant dođe do teritorije Starog kontinenta, ali bez uspeha.

Kada se poslednji put vratila kući, iste večeri zadavljena je na spavanju. I pored toga što je selo kraj Lahorea odakle su aminovalo montruozan gest porodice, njih je policija uhapsila i dospeli su na sud.

Tamo se dogodio veliki preokret.

Kobne večeri u kući nisu bili samo uži članovi Gulnazine porodice, već i dve tetke i teče. Kada su otac, majka i brat priterani uza zid, Gulnazin brat je odlučio da propeva i zaštiti sebe, pa je priznao da jeste huškao teče da mu pomognu u ubistvu sestre, ali nije je ubio.

– Oni su zaključali vrata sobe nakon što smo je omamili opijatom u čaju tokom večeri. Unutra su je ubili, ja sam stajao kod vrata – rekao je brat.

Kako stvari stoje, otac i majka biće kažnjeni samo za saučesništvo, dok će brat sigurno na robiju. Što se teča tiče, oni su uhapšeni i u ovom momentu za njih se piše optužnica.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. ovu naciju neeeepustati kod nas ulazak u nasu zemlju poremecena bolesna nacija fuj.razumijem potpuno pokojnicu sa kakvim monstrumima zivila.

    Odgovori

Ostavite komentar