Oglasio se Biković nakon OPTUŽBI bivših devojaka: “Postoji razlog zašto su BIVŠE”

Glumac reagovao na optužbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/aleksandar nalbantjan

Glumac Miloš Biković oglasio se nakon što su dve bivše partnerke putem društvenih mreža ispričale kako su, navodno, tretirane dok su bile u vezi sa njim.

On je na Instagramu objavio podužu poruku u kojoj je odgovorio na njihove navode.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine – napisao je Biković i dodao:

– Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši. P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča – zaključio je glumac.

Podsetimo, pre nekoliko dana je ruska plesačica Arina Vološina objavila na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te intimne veze u kojoj su, kako tvrdi, bili čak godinu dana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᎯℜíℕᎯ? (@arinavoloshina)

– Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo – napisala je između ostalog Arina.

Nakon nje, na Instgramu se oglasila i srpska manekenka Barbara Tatalović koja je pružila podršku Arini.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Barbara Tatalović (@barbaratatalovic)

– Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla – ispričala je Barbara.

BONUS VIDEO:

 



Izvor:

Komentari (1)

  1. Bravo, Miloše Bikoviću . Naravno da postoji taj " JAVNI PROSTOR", gde svako može da iznosi , ono nešto, kako one, tako i ti. Videli smo svi, kako taj prostor, pre neki mesec, koristiš, TI. Javna bruka, momče. Podrška. Naravno, možeš je dati, bilo kome. Ali, Bikoviću, ti pri tome znaš, šta su lažne optužbe, i uprkos tome (verujući u Boga ), stojiš uz sve, to !!! Eto, omiljeni glumče, moj. Zbog toga si ti - BIVŠI.

    Odgovori

Ostavite komentar