Nakon SKANDALOZNIH optužbi bivših devojaka oglasio se i BIKOVIĆ: Glumac nije ostao imun na komentare!

Čak dve bivše devojke Miloša Bikovića, iznele su gnusne optužbe protiv proslavljenog glumca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nakon optužbi svojih dveju bivših devojaka, Arine Volšine i Barbare Tatalović, koje su iznele skandalozne detalje iz veze sa glumcem Milošem Bikovićem, oglasio se i on.

Naime, glumac je na Tviter nalogu ostavio kratak komentar na jedan od tvitova koji se tiču aktuelne teme u vezi njegovim bivšim ljubavima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala “Ostani neometani kralj”, aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

– Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića – napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Podsetimo, prvo se oglasila Arina Vološina, a zatim Barbara Tatalović zajedno iznevši kako pored proslavljenog glumca nisu imale privatan život.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Bikoviću ne treba propaganda ,on se dokazao svojim radom. Tim devojkama pored reklame nedostaje malo i para . Da li je bol i povređenost manja ako se unovči ??????

    Odgovori
  2. Njemu je cilj samo da upiše recku dok jadnice ne shvate sa kim imaju posla. Da ne bejaše Montevidea ostali bi anonimci. Ali, sve bude i prodje a ko ima mozga i ljdskosti imaće sa kim da ostari.

    Odgovori

Ostavite komentar