Nakon Ruskinje, oglasila je još jedna Bikovićeva bivša: Sve je ISTINA, u pitanju su GNUSNE stvari

Barbara nije štedela srpskog glumca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Printscreen/Instagram

Ruska plesačica Arina Vološina danas se obratila javosti, potvrdila da je sa Milošem Bikovićem bila u vezi godinu dana i tvrdila kako za to vreme nije živela svoj život. Ubrzo nakon nje oglasila se i nekadašnja Bikovićeva devojka, Barbara Tatalović koja je potvrdila sve ono što je Ruskinja navela na Instagramu.

– U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim – počela je manekenka i dodala:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla.

Ona je dodala da zarad svoje porodice ne želi dublje da ulazi u ovu priču.

– Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama – zaključila je Barbara.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ma ja ne znam ko je mogao i da bude sa ovakvim gusterom od karaktera, on i ona milena, isti su. Perfidni, hladni , proracunati, egoisti, manipulativni i sve ce uraditi da bi oni bili u centru paznje. Da vidimo samo koju ce jos aferu da izmisle. Ova isla na silovanje, ona Iva povukla kocnicu nije smela toliko daleko da laze, smesne su do bola, narcisoidne razmazene. A devojke koje su ostavile Bikovica, ne znam sta su trazile pored njega, energetski vampir.

    Odgovori

Ostavite komentar