Vodim ljubav sa ženom koja je 28 godina starija, prvi put smo imali odnos 5 puta, a onda me je ŠOKIRALA!

Ostvario je svoju fantaziju, ali onda je morao da se suoči sa neočekivanim problemom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Kada je napokon ostvario svoju fantaziju da vodi ljubav sa starijom ženom, jedan Englez se uverio da u realnosti takva veza teško da može da opstane.

– Ja imam 25 godina, i kada sam nedavno sa kolegama svratio na piće posle posla, upoznao sam atraktivnu ženu koja je 28 godina starija od mene. Ona je plavuša, sjajno izgleda i bilo je pravo osveženje pričati sa njom, za razliku od mojih vršnjakinja koje su opsednute svojim izgledom – počinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Posle nekoliko pića me je otvoreno pitala da li ću je pozvati kod sebe kući, i jedna stvar je vodila drugoj, i sve se pretvorilo u noć prepunu strasti – navodi mladić i nastavlja:

– Te noći smo vodili ljubav sigurno pet puta, sve dok ona ujutru nije morala da ide. Tada nisam imao pojma da je udata.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Rekla mi je da već godinama nema odnose sa mužem, kao i da sam joj dao ono što joj je godinama nedostajalo. Videli smo se još jednom i ponovo je bilo fantastično. Ali, tada mi je objasnila da je sve postalo suviše rizično i da je vreme da se rastajemo – kaže Britanac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Plaši se da će njen suprug saznati za nas, ali ja imam osećaj da je primetila da se zaljubljujem u nju, i bila je u pravu. Sada je blokirala moj broj i ne želi da mi odgovori na poruke i pozive. Ali ja ne mogu da prestanem da mislim o njoj – iskren je on.

Foto: Dash / Alamy / Profimedia

– Još od tinejdžerskih dana sam maštao o tome da vodim ljubav sa starijim ženama. Redovno šaljem poruke starijim gospođama preko sajtova za upoznavanje, jedino me one zanimaju – zaključio je Englez.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (9)

  1. Interesantno je u ovim ljubavnim pricama da se radnja uvijek odvija u Englesakj, Skotskoj ili Irskoj? Hahahaaaa...

    Odgovori

Ostavite komentar