Moja devojka vodi ljubav sa još četvoricom! Vara me sa ŠEFOM, a evo i kod koga sam morao da je ODVEZEM

On joj plaća račune i čuva joj leđa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

“Moja devojka spava sa još četvoricom momaka.”

Ovim rečima je jedan Britanac započeo svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A pismo je poslao psihoterapeutkinji Džejn sa namerom da dobije savet.

“Kaže da mogu da uzmem ili ostavim, jer je ovo život kojim ona živi i ne namerava to da promeni ni zbog koga”, kaže muškarac.

“Mislim da je kompletan idiot, jer su ovi ostali moroni totalni kreteni. Znam svakoga od njih i oni su niže od najnižeg. Od njenog oženjenog šefa, koji je spavao sa svakom sekretaricom koju je imao, pa sve do fitnes instruktora koji je toliko tašt da bi mogao da pojede sam sebe. U poređenju sa njima, ja sam svetac”, napisao je on.

Foto: Shutterstock

“Zatim, tu je njen idiotski bivši dečko, kojeg jednostavno ne može da pusti, kao i drug njenog brata koji je koristi za novac i seks. Stalno joj govorim da ne mora da živi tako, da mogu da joj pružim sve što joj je potrebno, ali ona sebe smatra divljom i “igračem”. I stalno objavljuje na društvenim mrežama o sjajnom seksu koji je imala”, kaže i dodaje kako se ona hvali da je najseksi devojka, ali da on misli da joj se svi smeju i to ga uznemirava jer mu je stalo do nje.

Foto: Shutterstock

“Ona misli da je nepobediva i prelepa, ali joj jedino ja čuvam leđa. Ja sam taj koji je diže kad padne i ko joj drži glavu kada je bolesna. Kuvam joj i u tajnosti plaćam njene račune da ona ne bi morala da brine. Zauzvrat me napada da volim kontrolu i da sam dosadan”, požalio se muškarac.

“Jednostavno ne mogu da pobedim. Nedavno sam nam uplatio luksuzni hotel, a ona mi je u povratku tražila da je ostavim ispred stana instruktora fitnesa, jer je naložena i potrebna joj je vežba. Iako sam je molio da me ne ponižava, jer smo imali fantastičan vikend, prepun seksa, ipak je otišla. Moram da priznam da sam ostatak večeri proveo plačući”, završio je ovaj Britanac.

Foto: Shutterstock

“Bojim se da su vaša odanost i vaša ljubav pogrešni. Govorite o svojoj devojci kao da je ona neka vrsta žrtve, ali meni zvuči da ona tačno zna šta radi i da voli taj svoj divlji život. Ona ne želi da štedi i morate da počnete da je posmatrate kao “žilavu” osobu, što ona i jeste. Brine vas to što je drugi muškarci iskorišćavaju, ali zar ne iskorišćava i ona vas? Taj vikend vas je sigurno košta bogatstvo, a kako vam se ona odužila? Tako što je otrčala pravo u ruke jednog od svojih ljubavnika. Volite ovu ženu i želite da i ona voli vas, ali ona ne želi da se posveti samo jednoj osobi. Ma koliko se trudili i šta god joj pružili, ona odbija da ostavi druge muškarce zbog vas. Čak deluje i da vas prezire. Prestanite da trošite svoju energiju i novac na osobu koja nije zainteresovana da vam uzvrati ljubav. Počnite da štitite srce i osećanja. Shvatam da niste spremni da dignete ruke od nje, ali koliko još odbijanja i poniženja možete da podnesete? Sve dok je ona u vašem životu, nećete moći da pronađete nekog pristojnog”, zaključila je Džejn.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar