Brutalne kritike na račun Luke Jovića: Španci ne prestaju da vređaju srpskog fudbalera!

"Srpski fudbaler je oborio klupski rekord jer je proveo 45 minuta na mestu napadača i nije učestvovao ni u jednom napadu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Luke Nickerson/Rangers FC / Shutterstock Editorial / Profimedia

Luka Jović dobio je ovog leta novu šansu u madridskom Realu.

Iako pozajmica u Ajntrahtu nije prošla dobro, promena trenera u Madridu rezultovala je time da Karlo Anćeloti da šansu srpskom reprezenatativcu pruži priliku tokom priprema za narednu sezonu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije krenulo po planu. Prvo kritike da se ugojio, onda povreda i trening odvojeno od ekipe, a sada se nije proslavio ni u prijateljkom susretu protiv Rendžersa.

Stavio ga je Anćeloti u startnu postavu, ali zamenio ga je već na poluvremenu. Jović je ponovo bio odsečen od ostatka tima, a kritički najstrojeni su i španski mediji.

Tako je kolumnista Marke, Tomas Ronsero, objavio tekst naslovljen “Da li je neko video Luku Jovića” u kome je kritikovao nastup Srbina protiv Rendžersa, ali i njegovo zalaganje koje nije bilo na zadovoljavajućem nivou za standarde Real Madrida.

– Popodne iz kog se ne mogu izvlačiti konačni zaključci, ali je poraz najmanji problem. Ono što je veći je stav dvojice igrača koji potvrđuju Zidanovu odluku koju je doneo prošlog januara. Jović ne shvata Real Madrid dovoljno ozbiljno. Srpski fudbaler je oborio klupski rekord jer je proveo 45 minuta na mestu napadača i nije učestvovao ni u jednom napadu. Bio je nevidljiv, pasivan, iritantan… Lažem, videli smo ga kada je Hadžijev sin napravio faul na njemu – napisao je Ronsero i podsetio da je srpski napadač proveo prethodnih šest meseci u Frankfurtu koji nijednog trenutka nije želeo da ga angažuje.

– Real Madrid je igrao sa desetoricom do poluvremena, imao je dovoljno strljenja za njega, a onda je uvek Serhija Aribasa iz mladog tima koji je imao energiju, glad, ono što Jović ne razume – piše autor.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar