REČ ASTROLOGA

Pun Mesec u Vodoliji 24. jula donosi autentičnost svima, a najviše VAZDUŠNIM ZNAKOVIMA

Uvedite nove stvari u život, doživite mali preporod, promenite stvari koje ne funkcionišu i zauzmite novi smer koji će vas dobro isceliti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Tetra Images/Tom Grill / Tetra Images / Profimedia

Energija Vodolije nije samo orginalna, već je glavni put izlaska iz postojećih okvira. Zato razmislite gde želite da vidite promene jer su one odličan način da preokrenete život u željenom smeru.

Ovo je prvi pun Mesec u Vodoliji, a sledeći je 22. avgusta. Zato pokušajte da povežete sadašnje događaje sa sledećim punim Mesecom u avgustu koji će vam još više iskristalisati puteve i promene. Sada imate priliku da uhvatite zalet u preokretu, a da ih okončate u avgustu na najbolji način. Zato promenite, iskoristite šanse i sve nove prilike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zacelite rane, negujte ožiljke, ali transformišite sebe na najprisniji način. Ova faza Meseca je često označena završecima u kojoj Pluton iz Jarca pomaže i oživljava stare rane i uvodi vas u transformaciju celokupne energije. Uvedite nove stvari u život, doživite mali preporod, promenite stvari koje ne funkcionišu i zauzmite novi smer koji će vas dobro isceliti.

OVAN

Pun Mesec u Vodoliji podstiče saradnju i timski rad, makar vi bili vođa tima. Ovo je dobra prilika da se umrežite i radite u timu koji može dati stvarno nešto novo i naprednije. Zato iskoristite ovu mesečevu fazu i unapredite saradnju.

BIK

Ova mesečeva lunacija osvetljava vašu karijeru i sada imate priliku da uradite nešto autentično, kako biste zadovoljili svoju ambiciju. Otvorena su vam vrata univerzuma da se namestite na poslu i u karijeri.

BLIZANCI

Novi pravac kao i nova vera u sebe na redu je ovih dana. Upravo zbog punog Meseca u Vodoliji koji vam donosi prilike i nove šanse da promenite put kojim već dugo niste zadovoljni.

RAK

Vi ste inače promenljive prirode, a sada je to samo još malo pojačano. Izazavia vas pun Mesec u Vodoliji da transformišete pojednine emotivne, ali i poslovne prilike. Zvezde vas podržavaju i kroz promene i male rizike guraju napred.

Ko je predodređen za Nobelovca, a ko nema sreće u ljubavi: Evo šta NISTE ZNALI o horoskopskim znakovima

LAV

Partnerske veze su za vas još veći izazov. Nikako vam neće biti dosadano, čak suprotno. Imate priliku za neobične ljubavne preokrete.

DEVICA

Iskočite iz rutine, napravite veliki zaokret na poslu. Pun Mesec u Vodoliji vam daje nova uzbuđenja i nove šanse da napravite veliki korak u nepoznato, ali veoma interesantno.

VAGA

Pun Mesec u Vodoliji vama donosi neobičnu, iznenadnu priliku da uđete u specifičan emotivni odnos. Posipate prah ljubavi oko sebe.

ŠKORPIJA

Ova lunacija naglašava vaše porodične obaveze, ali i neobična rešenja prilika sa bliskim ljudima. Imate sjajne prioritete i sve ćete završiti zajedno sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Vi ste u prilici i naboju snage da krenete u zvanične dogovore. Pokušajte da više komunicirate, kako biste doneli prave i značajne odluke.

JARAC

Menjate način zarađivanja. Drugačije postavljate situacije, ali u svemu imate velike šanse da napravite odličan korak kada su poslovni dogovori u pitanju.

Venera ulazi u Devicu 21. jula, a evo kako će se to odraziti na naše EMOCIJE

VODOLIJA

Vaše vreme da se pokažete u pravom svetlu. Vi ste osoba koju lunacija podržava da se brendirate, pojavite u javnosti, ali i da promešate prioritete da biste stavili sebe na prvo mesto. Brzi događaji i promene vas vode direktno sebi i svojim talentima.

RIBE

Dobijate veliku podršku od prijatelja da biste završili ogroman problem. Prihvatite sebe i svoje mogućnosti, da biste prihvatili tuđu pomoć. Na vama je da stavite tačku na nepovoljne situacije koje vas vode u besmislenost.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar