REČ ASTROLOGA

Venera ulazi u Devicu 21. jula, a evo kako će se to odraziti na naše EMOCIJE

Dok nekim znakovima ovo neće prijati, neki će ovu šansu iskoristiti da stabilizuju svoje emotivne odnose

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Venera ulazi u Devicu 21 jula i tu odstaje do 16. avgusta 2021. Bikovi, Device i Jarčevi imaju priliku da stabilizuju svoje emotivne odnose i pokažu razumevanje prema partneru. Tako stvaraju dobru klimu u ljubavi koja ih vodi ka ozbiljnim i stabilnim emocijama.

OVAN

Manje nežnosti, a više kompromisnih opcija je na redu kada je planeta ljubavi Venera u vašem polju posla i svakodnevnih aktivnosti. Sada merite dogovore i ispunjenja obećanja i na taj način procenjujete količinu ljubavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BIK

Napokon da i vi procvetate i osetite stabilnost, ali ne u ljubavi već u emotivnosti. Venerin boravak u Lavu nije bio prijatan za vas. Međutim, gostovanje u Devici donosi vam ogroman kreativni potencijal. Nadahnuti ste da stvarate, budete praktični, a pre svega da volite, ali sa pravim razlogom.

BLIZANCI

Boravak Venere u Devici daje vam odličan potencijal da se bavite uređenjem doma ili poslovnog prostora. Prionite na posao i uredite sve što je oko vas.

RAK

Vaše emocije rastu, ali i lako izlaze iz vas. Imate poverenje u partnera da mu se potpuno posvetite i pokažete pravu ljubav. Venera u Devici vas čini boljim u komunikaciji i iskrenim razgovorima.

Na mestu za pobednike, u prirodi, ili u centru grada: Evo gde koji znak HOROSKOPA planira VENČANJE

LAV

Vi ste potpuno splasli sa jakim emocijama. Strast vas je napustila, ali je ostala ljubav i to ona prava. Zato budite u ravnoteži duha i tela, izaberite omiljeno mesto i posmatrajte zalazak Sunca uz obaveznu čašu odličnog vina. Slavite život.

DEVICA

Ovo je vaših pet minuta u godini. Osećate se zadovoljnije i privlačnije, ali nadasve ispunjenije velikom ljubavlju. Zato se otvorite novim iskustvima na polju ljubavi i emocija. Zaboravite na uzdržanost.

VAGA

Sve do polovine avgusta imate priliku da usporite ritam i posegnete za udobnijim načinom života. Ovo je mali predah koji vam donosi Venera u Devici, tek toliko da napravite dobre planove i izbore u nedeljama ispred vas.

ŠKORPIJA

Venera svojim tranzitom kroz znak Device podseća vas na socijalni i društveni život. Donosi vam dobar način komunikacije u druženju sa prijateljima. A to je jedna od stvari koja vam daje dobre vibracije.

Domaće, žestoko, ili LEDENO: Evo šta koji horoskopski znak PIJE

STRELAC

Ovo je period od nekoliko nedelja u kome nećete biti potpuno zadovoljni novcem. Isto se dešava i sa vašom ambicijom. Uspavali ste prioritete, smanjili potrebe i čekate da se nešto dogodi. Ipak, ništa se neće desiti, jer vam Venera iz Device poručuje da ste na pola puta do cilja.

JARAC

Odličan period za vas u kome se vraća želja za druženjem, zabavom i, pre svega, opuštanjem. Potreban vam je odmor i da se u nekoliko nedelja rasteretite od posla i obaveza. Pokušajte da ne mislite na karijeru.

VODOLIJA

Venera u Devici vam donosi nove ljude u život kao i prijatna druženja. Spremni ste za nove, potpuno drugačije, sadržaje i kada je ljubav u pitanju. Međutim, nemojte mnogo očekivati od Venere u Devici, jer je ona ipak u padu i ne daje dobre prilike za sjajne ljubavne priče.

RIBE

Ovaj tranzit Venere vam donosi jače i veće uticaje od strane emotivnog partnera. Zato ćete se u toku nekoliko nedelja truditi da poboljšate emotivni odnos. Ovo je period prilagođavanja.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar