VIDEO: Jedna stvar povezuje zemunski i Belivukov klan! Mladen Mijatović OTKRIO šta se krije iza svega

Gost Vladimira Đukanovića bio je jedan od najboljih novinara u Srbiji Mladen Mijatović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić

Novu epizodu velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji “Objektiv TV”, možete gledati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv!

Gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je novinar crne hronike Mladen Mijatović, čovek koji bi mnogima trebalo da bude uzor u novinarstvu, posebno istraživačkom.

Mijatović je u emisiji “Ozbiljno sa Đukom” ispričao kako je uopšte došlo do toga da se bavi crnom hronikom, kakve veze Arkanovo ubistvo ima sa tim, šta je najvažnije u ovom poslu, ali i kako isključi emocije kada se radi o velikim tragedijama.

Poseban akcenat u emisiji stavljen je na klan Veljka Belivuka, o tome šta se dešavalo u kući u Ritopeku, o samo organizaciji mafijaške hobotnice, kao i šta je, ustvari, bio cilj ove paravojne organizacije, kako je u emisiji nazivaju.

Dato je poređenje klana Velje Nevolje sa zemunskim klanom, te su se složili da ih jedna stvar povezuje, a to je da su i jedni i drugi imali podršku ljudi iz državnih struktura.

Celu emisiju pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Hobotnica stranih sluzbi,deluje tako..od funkcionera,do marioneta,ulice,klanova,pa do navijača,pokretača kritične mase ..vreme je da se tribine vrate navijacima,a Bgd prestane biti utocište c.g klanova...srpstvo je verno,dok su mu deca verna

    Odgovori

Ostavite komentar