Muž joj rekao da želi razvod, pa je napao: Policiju izbezumio prizor, a onda je usledio FILMSKI PREOKRET

Masnice na njenom licu navele su sve na pogrešan zaključak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pottawatomie County Sheriff

Amerikanka Šanel Luis (35) uhapšena je zbog ubistva supruga Kristofera (49) koga je pred njegovim sinom i ćerkom pregazila automobilom.

Kada je policija došla na lice mesta, zatekla je Šanel u lokvi krvi i sa masnicama, pa je, dobivši potvrdu od svedoka, uhapsila žrtvinog sina, a ne nju, iako je ona prethodno likvidirala supruga!

Profesorka došla na zamenu, pa odvela učenika u auto: Kad ga je skinula, šokirao ju je ovim zahtevom

Šanel je u roku od nekoliko trenutaka, usred haosa smislila priču kojom je pokušala da se odbrani pred policijom, ali na sreću dece ubijenog, brzo je plan pao u vodu.

Kristofer Luis bio je na pikniku kod rečice Vanet sa Šanel i njegovom decom. U toku piknika oni su se sporečkali oko novca i hrane i Kristoferu je prekipelo. Pred decom je saopštio Šanel da želi razvod kao i da joj neće ostaviti ni prebijene pare, napadajući je da je s njim bila samo zbog novca.

Šanel je pao mrak na oči i nasrnula je na Kristofera. Deca su ih nekako razdvojila, naročito sin Kristijan (19), koji je upozorio Šanel da mu ne dira oca.

Šanel je potom, dok su deca smirivala oca otišla u auto i pod punim gasom pregazila je supruga. Što je još gore, pokušala je da udari i njegovu decu.

Potom je probala da pobegne s lica mesta, ali ju je u tome sprečio radnik na izletištu koji je vodio računa o parkingu gostiju. Za to vreme, Kristijan je pozvao policiju i hitnu pomoć, dok je njegova sestra plakala za ocem koji je ležao u lokvi krvi.

Videvši da pokušava da pobegne, Kristijan je sustigao Šanel, izvukao je iz kola i na licu mesta ju je pretukao. Kad je policija došla, Šanel je glumila žrtvu, rekavši da je slučajno kolima udarila supruga, kao i da je ona njegov sin pokušao da je ubije. Tako je umesto nje, na licu mesta uhapšen Kristijan iako je Kristofer već ležao mrtav na travi.

Nikom nije jasno kada je to uspela da postigne, ali Šanel je pre dolaska policije obradila i radnika izletišta ubedivši ga da je bila na meti Kristijana. Ipak, policija je u toku večeri, pregledajući snimke s nadzorne kamere, kao i posle izjava Kristijana i njegove maloletne sestre uhapsila Šanel kojoj će se suditi za ubistvo.

Kristijan je iste večeri pušten na slobodu, doduše u suzama.

– Moj otac je bio predivan čovek koji je želeo svakom da pomogne. Rekli smo mu sestra i ja da mu je greška što je oženio ovu ludu ženu, ali nije nas slušao. Ona je želela samo njegov novac. Na kraju se to i pokazalo kao tačno, jer ga je pregazila kad joj je rekao da neće dobiti ništa od njega. Želim joj da zauvek bude u zatvoru i da trune u paklu – rekao je Kristijan Luis.



Izvor: Newyorkpost

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar