Profesorka došla na zamenu, pa odvela učenika u auto: Kad ga je skinula, šokirao ju je ovim zahtevom

Nije mogla da veruje šta sluša od njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: montreal.ctvnews.ca printscreen

Dvadesetdvogodišnja Nadin M. iz Šerbruka u Kanadi, uhapšena je pošto je pokušala da siluje učenika srednje škole École internationale du Phare u kojoj je bila na zameni.

Nadin je došla u aprilu ove godine u školu kako bi zamenila profesorku koja je otišla na trudničko bolovanje. Već posle nekoliko časova, kako učenici kažu, bilo je vidljivo da flertuje sa dvojicom momaka.

Mesec i po dana kasnije pokušala je da zavede jednog od njih tako što mu je ponudila prevoz do kuće. Momak je pristao da krene s Nadin, budući da mu je kuća bila tri kilometra dalje i padala je kiša.

Učenik je u izjavi policiji rekao da je Nadin već posle 400-500 metara od škole zaustavila kola i počela da ga dodiruje i skida. Kada mu je skinula majicu, rekao joj je da prestane i da nije za intimni odnos s njom.

– Rekao joj je da ima devojku, a ona mu je odgovorila da to ne bi trebalo da bude problem jer svaki srednjoškolac mašta o odnosu sa profesorkom. Tada se iznervirao i rekao joj je da zahteva da ga odmah pusti da izađe napolje i da ne želi ništa da ima s njom. Rekao je da je ona bila iznenađena i uvređena i pustila ga je da ode dobacivši mu da ćuti o događaju i ne priča po školi o tome. Učenik je napustio kola otišavši peške kući. Uveče je sve ispričao roditeljima i oni su obavestili školu o slučaju – rečeno  je iz policije u gradiću Šerbruku.

Kada je uhapšena, Nadin se prvo branila ćutanjem, a onda je advokat preneo njene reči policiji.

– Moja klijentkinja se ne oseća krivom. Nema dosije, nikad ovako nešto nije radila. Jeste povezla učenika zbog kiše, što bi i ponovila, jer smatra da je to bio korektan gest s njene strane. Nije ga skidala niti je želela seks s njim – rekao je advokat Nadin M.

Profesorka će biti optužena za seksualni napad i seksualno iskorišćavanje maloletnog lica.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (31)

  1. U HPTŠ već 12 godina radi direktorka Nataša Parezanović koja je otvoreno imala vezu s učenikom Milošem M. I redovno ga vozila svojim kolima preko Košutnjaka... I nikom ništa ... Dobila je sada nov mandat....kao nagradu za pedofiliju...

    Odgovori

Ostavite komentar