“Podvojena ličnost i ZLA nezaposlena šnajderka”: Handanović BRUTALNO izvređao Sašu Vidića!

Nakon prozivki Saše Vidića na račun Svetlane Cece Ražnatović i njenih saradnika, Damir Handanović je odlučio da mu uputi oštar odgovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Modni kreator Saša Vidić i kompozitor Damir Handanović su u medijskom ratu, obzirom da ga je Saša javno vređao, pa mu ni kompozitor nije ostao dužan.

‒ Zbog svega ovoga se pitam da li je gorepomenuti podvojena ličnost ili samo moralni patuljak ili zla nezaposlena šnajderka? A da, gospodin priča o tuđem obrazovanju, a guta slova, tačka i zarez ne postoje… Tragično je to što druge kudi, a sebe ne gleda da nadograđuje, i misli ako je okačio par hrvatskih pop izvođača, dve slike iz Rima i pljunuo po vlasti, da je odmah kulturna elita ‒ napisao je kompozitor, pa zaključio:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ I dalje je ona ista zla, nepismena krojačica koja izmišlja da ima zaštićeni brend i pljuje po svima koji nešto rade i ostvareni su. Moram da ga razočaram i da mu kažem da, koliko god pljuvao po tim istim ljudima, od njih neće dobiti oprost.

Foto: Promo

Vidić je očigledno nakon Handanovićevog odgovora bio vidno izrevoltiran te je odmah reagovao i objavio rat Damiru, dok Cecu nije poštedeo ni ovog puta:

‒ Svetlana Ceca Ražnatović, ko je to? Vendi u kulturnijem izdanju? Srpska majka, a još se i ponosi i iznosi u javnost da su joj dali taj epitet? Ona želi Dragani Mirković hit? Dragana je za nju institucija po ponašanju, pesmama, kulturi, održanim koncertima i, naravno, glasu. Kada vidi Draganu, treba da joj se pokloni kao patrijarhu ‒ napisao je Saša, na štedeći na pogrdnim rečima.

Pevačica nikada nije želela javno da odgovara na primitivne prozivke kreatora, pa je i ovaj put za Objektiv rekla da nema komentar. Međutim, ona nije jedina sa kojom je Vidić na ovakav način završio prijateljstvo, već se čini da mu je postala tradicija da bivše prijatelje javno proziva i pljuje. Seka Aleksić takođe je bila još jedna od žrtava njegovih onlajn napada, iako su nekad bili u dobrim odnosima.

Piše: Ekipa Objektiva

Ovu i mnoge druge vesti možete pročitati u današnjem štampanom izdanju lista Objektiv:

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar