“Bio je NASILNIK, tukao ju je PENDREKOM”: Majka Kije Kockar iznela POTRESNE detalje iz života

Pobednica poslednje sezone rijalitija "Zadruga" i majka Kije Kockar, Nadica Zeljković, odlučila je da iznese u javnost istinu o tužnoj prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Printscreen/Pink tv

Pobednica četvrte sezone rijalitija Zadruga Nadica Zeljković u razgovoru za domaće medije otkrila je potresne detalje iz svoje prošlosti. Naime, kako je ispričala, od Kijinog oca pretrpela je nasilje, nakon čega je odlučila da okonča brak. Međutim, to nisu bile jedine scene nasilja u njenom životu.

– Kada sam upoznala Kijinog oca živeo je sam. Ceo grad se krstio što sam sa njim. Posle sam čula da je bio oženjen u Nemačkoj, ali da 13 godina nije sa tom ženom. Nisu me osuđivali zbog njegovog bračnog statusa, već što sam mnogo dobro izgledala, a on sav nikakav! Bili smo godinu dana u vezi. 1988. godine sam ostala u drugom stanju. Kad sam se porodila video je dete, pa nestao na tri dana. Do kraja života je živeo momačkim životom – kazala je pobednica “Zadruge 4”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Želeo je da me podseduje. Bio je jako ljubomoran. Sve se promenilo onda kad me je udario. Rekla sam: “Plakaću godinu dana, ali mi smo završili”. Nisam želela da Kija odrasta u sredini gde je nasilje normalna stvar. Nisam zaslužila ni da ima drugu ženu. Kija je bila svedok svemu tome. Molio me je i kumio da se pomirimo, nisam želela – rekla je Nadica.

Ovo, nažalost, nije bio jedini slučaj fizičkog nasilja u njenoj porodici.

– Moj otac je bio nasilnik. Bio je i alkoholičar i tukao majku pendrekom. Zbog toga je bila u modricama. Hvatala sam ga za vrat i skidala sa nje – zaključila je Zeljkovićeva za “Informer”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar