Starija sestra mu za 21. rođendan otkrila da mu je zapravo MAJKA: Iste večeri, usledio je još veći šok

Život mu se promenio iz korena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Šem Grifs iz Njujorka ispričao je na TikToku kako je za 21. rođendan otkrio da mu je starija sestra zapravo – majka.

Mladić je istakao da mu je to bio najveći šok u životu, iako je, kako kaže, puno puta osećao takvu bliskost s njom da je pomišljao da takav odnos mogu pre da imaju majka i sin, a ne brat i sestra.

– Majka me je rodila sa 15 godina. To je bio momenat koji ne pamti po lepom. Nije bila zaljubljena i nije želela tada naravno da zatrudni. Zbog toga je u dogovoru sa mojom bakom odlučila da mi pre 18. rođendana ništa ne kaže. Oduvek smo bili povezani i doživljavao sam je kao najbližu osobu u životu. Pomišljao sam u nekim trenucima da bi mogla da mi bude majka, ali sam to odbacivao jer nije delovala kao osoba koja bi sa 15 godina pravila gluposti – rekao je Šem.

U razgovoru sa majkom i bakom (za koju je sve vreme mislio da mu je majka), shvatio je da je “starija sestra” s trudnoćom preko noći shvatila ozbiljnost toga što neće da abortira.

– Baka mi je rekla da je rešila da iznese trudnoću do kraja, posle se i zaposli i započne ozbiljan život. Svaka joj čast na tome – rekao je Šem.

Te večeri kad je saznao istinu o majci i baki, Šem je dobio i informaciju koja ga je dotukla.

Šem je ostao bez reči kada je saznao i ko mu je otac, Foto: TikTok/sham.griffs

– Kako mi je baka oduvek govorila da je moj otac neki probisvet koji nikad nije hteo da čuje za mene, otpisao sam želju da ga jednom pronađem. Te večeri kada sam sve saznao, rekle su mi i da je mi je otac bivši komšija koji je dolazio puno puta u goste i igrao se sa mnom bejzbola i fudbala kad sam bio mali. Bio mi je drag, ali nikad nisam pomislio da mi je otac. Imao je problema sa alkoholom i majka i baka nisu ga želele u blizini na duže. Pre 7-8 godina se odselio i od tada ga više nisam video – rekao je Šem.

Na pitanje jednog TikTokera da li sada posle svega želi da pronađe oca, priznao je da to “postoji u njemu”.

– Znaju i majka i baka gde je. Kad budem bio spreman da se vidim s njim, reći će mi na koju adresu u Nju Džersiju da odem – istakao je Šem.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Crnacka posla.. Verujte mi, ne morate u Ameriku da idete po te price. U svakoj ciganmali naci cete zanimljivije.

    Odgovori

Ostavite komentar