Tmuran KRAJ sedmice: Tokom dana jaki PLJUSKOVI sa grmljavinom, evo kada se očekuje stabilnije vreme

Najniža temperatura kretaće se od 16 do 20, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Pixabay/kamerman1960

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sparno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Popodne i uveče očekuje se lokalna pojava nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Duvaće slab i umeren, severni i severoistočni vetar. Najniža temperatura kretaće se od 16 do 20, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni. Na istoku toplije, do 34 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, ujutru je moguća kratkotrajna kiša, a popodne i uveče očekuju se pljuskovi s grmljavinom. Duvaće vetar slab i umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura oko 20 , najviša dnevna oko 29 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će do utorka biti promenljivo vreme, sa kisom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju vremenske nepogode sa jakim pljuskovima, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Od srede pretežno sunčano, po podne ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Temperatura oko prosečnih vrednosti, krajem sedmice u porastu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar