DRAMATIČNO SPAŠAVANJE: Muškarac pao sa drveta, morali da angažuju helikopter da prevezu povređenog

Nezgoda se dogodila u katunu u Pepićima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pad sa drveta u katunu zamalo nije bio koban po život R. K. (66) iz crmničkog sela Limljani koji je zadobio teže telesne povrede.

Zbog nepristupačnosti terena na kome se zadesio angažovan je helikopter kojim je nekoliko sati nakon pada evakuisan u Klinički centar Crne Gore. R. K. nije životno ugrožen, a zbog prirode povreda hospitalizovan je u Klinički centar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nezgoda se dogodila u katunu u Pepićima, a dramatičnu situaciju otežala je nepristupačnost terena što je iskomplikovalo transport do bolnice. Nakon što je pao sa lipe, porodica je obavestila Hitnu pomoć, a iz ove zdravstvene ustanove obratili su se Službi zaštite i spašavanja čije su ekipe bile spremne odmah krenuti da evakišu povređenog.

Međutim, od puta do katuna ima oko dva sata pešačenja, pa su se iz Službe obratili Direktoratu za zaštitu i spašavanje, MUP CG.

– Dobrom kordinacijom sa Direktoratom za zaštitu i spašavanje, MUP- a Crne Gore dogovorili smo da se angažuje helikopter kojim je R.K. oko 17 sati prevezen iz Pepića u Podgoricu, kazao je v.d. rukovodioca Službe zaštite i spašavanja Bar Darko Vidaković.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar