Briga me za TUŽILAŠTVO, ne želim da ga vidim u životu: Mirjana Karanović o slučaju Branislava Lečića

Mirjana Karanović se oglasila nakon odluke Višeg javno tužilaštva u Beogradu povodom slučaja Branislava Lečića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock,Milos Tesic/ATAImages

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Glumica Mirjana Karanović prokomentarisla je odluku tužilaštva, te istakla da i dalje stoji pri tome da se Lečić nedolično ponašao, misleći na snimak razgovora između Danijele i Branislava koji je isplivao u javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović

-Kada je sve isplivalo u javnost, ja sam iznela svoj stav povodom njegovog ponašanja u snimku gde se čuje kako razgovara sa Danijelom Štajnfeld. Šta mene briga za tužilaštvo, imam stav o tome šta sam čula i to je nedopustivo. Znam da glumci koji su tada radili sa Danijelom i Lečićem na toj predstavi tada to nisu odbacili. Takođe, ja njega nisam optužila za silovanje, nego za ponašanje prema koleginici, a u šta ja lično verujem to je moja stvar-, rekla je Karanovićeva i dodala da je odluka tužilaštva da odbaci optužbe pitanje prava i procedure, te da su njeno mišljenje o slučaju mnogi pogrešno razumeli.

Na pitanje da li to znači da nije promenila mišljenje o kolegi, kao i da li ga je srela otkako je afera isplivala u javnosti, glumica je ostala kategorična.

-Nisam ga srela i ne želim više nikad da ga vidim-, poručila je Karanovićeva.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs, 24sedam

Komentari (16)

  1. "Umetnica" spornog morala, bivsi alkos i maltene pedofil. Spremna da pljune na sve srpsko zarad velikog honorara i laskanja. Nadobudna, nevaspitana ali uvek spremna da vam objasni kako da zivite, da glasate, da disete. Jer bez glamaca ne bi bilo Srbije , ni nacionalne svesti, ni morala, ni postenja...sve ce da vam objasni.

    Odgovori

Ostavite komentar