ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 12. do 19. jula: Konjukcija Venere i Marsa utiče na ljubavne priče

Bik je spreman za manji pomak u karijeri, Rak bi trebalo da pripazi na izgovorene reči, Ovan neka povede računa o pritisku i sunčanici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Diana Vyshniakova / Alamy / Alamy / Profimedia

OVAN

Posao
Nedeljni horoskop za vaš znak predviđa povoljne dane u poslu i karijeri. Obzirom da nema idealnih situacija, manje prepreke i zastoji su prolaznog karaktera. Bitno je da sredinom nedelje imate odličnu energiju koja vas drži do kraja sedmice. Merkurov ulazak u vaše polje doma i privatnog posla označava malo lakšu situaciju sa saradnicima. Krajem nedelje imate povoljne prilike za pohvalu vašeg truda i rada.
Ljubav
Ovo je nedelja jakih strasti i povremenih ljubavnih nesuglasica. Međutim, konjukcija Marsa i Venere u Lavu daju vam podsticaj da konzumirate sve ono što najviše i volite. Tako vam je ovaj period naklonjen, da ni sami ne verujete koliko sve ide direktno u vašu korist. Napunite svoje unutrašnje baterije obiljem ljubavi.
Zdravlje
Povedite računa o pritisku i sunčanici.

BIK

Posao
Iako vas okupiraju sećanja na mnogo bolje poslovne dane, vi ste spremni za neki manji pomak u karijeri. Verovatno se trudite da menjate i ono što ne želite. Ipak je ovo period u kome dolazite do poslovnih rešenja običnim razgovorom.
Krajem sedmice imajte u vidu kako i na koji način odlučujete, jer vas neke odluke mogu odvesti u gubitak. Ne verujte u sve što vam se kaže. Ipak proverite neke dodatne detalje.
Ljubav
Kod vas je na redu obnavljanje bliskosti u porodici. Nije ona bila prekinuta, samo se nedovoljno govorilo o ljubavi. Obzirom da je Merkur u Raku, imate prilike da se kroz reči ponovo zbližite sa sestrom, bratom, ili nekim bliskim rođakom. Emotivni odnosi sa partnerom su skloni nežnosti, ali i promenama raspoloženja.
Zdravlje
Pojačajte odmor i zdraviji san.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Završili ste sa jednim ciklusom nepoverenja i sada u ovom periodu pronalazite snagu u porodici. Zato vam je karijera mirnija i više osolonjena na mirnije aktivnosti. Ovo je nedelja u kojoj možete uložiti neke finasije u kuću, ali i u porodični biznis. Krajem sedmice suočavate se sa novim poslovnim ponudama.
Ljubav
Vaša harmonija i balans su oslonjeni na porodične odnose u kojima uživate. Tokom ove sedmice energija empatije pružanja pomoći, onima kojima je potrebna, su glavna vibracija u kojoj se dobro snalazite. Zato krajem nedelje imate potpuno izbalansiran emotivni i partnerski odnos u kome nije teško imati divne i opuštajuće trenutke.
Zdravlje
Vaše zdravlje je solidno ako nemate hronične tegobe.

RAK

Posao
Merkur je u vašem znaku od 11. jula i donosi vam veću aktivnost, ali i bolju komunikaciju baš u karijeri i poslu. Zato se u ovoj nedelji potrudite da iskažete sve ideje koje nisu do sada ugledale svetlost dana. U svemu vam pomaže i Mlad Mesec koji i dalje ima uticaj na nove poretke u poslu i biznisu.
Ljubav
Komunikacija sada ima veću težinu, pa je dobro da malo pripazite na izgovorene reči. Vaše emocije su spremne da se ikažu, ali samo ako imate potpuno poverenje u partnera. Razgovarajte o sopstvenim dilemama i strahovima koji vas muče. Naići ćete na razumevanje, a možda i rešenje nekih nesuglasica.
Zdravlje
Povedite računa o ishrani, jer vam je stomak osetiljiv.

Imate dete rođeno u znaku Raka? Evo šta bi trebalo da ZNATE

LAV

Posao
Koliko ste aktivni to i sami vidite. Ništa ne može da prođe mimo vas. Zainteresovani ste za sve dogovore i događaje koji su vezani za biznis. Imate dobre izglede da tokom ove nedelje budete jako zadovoljni postignutim rezultatima. Krajem sedmice nemojte verovati u reči, već samo u konkretna dela pojedinih saradnika. Neki su skloni da vam zamažu oči svojim slatkim rečima.
Ljubav
Posle skoro dve godine, Mars i Venera se sreću u vašem znaku. To je događaj koji se odnosi na ljubav, ljubomoru, strast, ali i veliku emotivnu aktivnost. Na redu su zavođenje, osvajanje i udvaranje. Zato vas ove nedelje neće mimoići nijedna emocija koja vas obuzima kao najveći vulkan. Ovo je intezivan aspekt Venere i Marsa koji se isključivo bavi žensko – muškim odnosima. Zato će i vaš fokus biti baš na ljubavi i partnerskim odnosima.
Zdravlje
Povedite računa o pritisku. Moguće je da varira.

DEVICA

Posao
Vaš vladar Merkur je u dobrom aspektu sa Jupiterom, pa vam budi želju da filozofirate, putujete i širite vidike. Ipak ovo su i nove poslovne mogućnosti. Zato nije nemoguće da dobijete nove poslovne ponude. Takođe vam neće nedostajati korisne ideje kako bi poboljšali svoj poslovni status. Uglavnom, bez obzira na to koliko osećate ovaj tranzitni aspekt, imate povoljan period ispred sebe.
Ljubav
Veoma ste osetljivi ove sedmice zato možete da očekujete poplavu emocija koje ste dugo skrivali. Otvorite svoje srce, priznajte sebi i drugima kolko ste zategli srce, a to više ne možete da krijete. Tokom sedmice veoma je moguće da ćete saznati neke partnerove tajne koje vam neće odgovarati. Krajem sedmice sve će se nekako izgladiti i harmonizovati.
Zdravlje
Manje alkohola i bolje ćete se osećati.

VAGA

Posao
Velika dobra vibracija prati vas tokom ove nedelje. Zato imate sva vrata širom otvorena za mnoge kreativne događaje. Poslovi se nižu jedan za drugim i vi ni sami ne znate kako sve to postižete. Ipak je potrebno da se udružite kako bi imali sjajne rezultate. Krajem sedmice proširujete neke poslovne ponude.
Ljubav
Ove sedmice i nemoguće je moguće makar na kratko. Zato je ovo period u kome konjukcija Venere i Marsa utiču i na vaše ljubavne priče. Nadajte se uzbudljivoj sedmici koja će vam uzdrmati osećanja, ali i srce. Nemojte biti nesigurni, jer nemate šta da izgubite, već možete samo da dobijete jednu lepu uspomenu. Prihvatite svoju ulogu zavodnice i plivajte kroz ljubavno more.
Zdravlje
Nemate veće zdravstvene tegobe.

ŠKORPIJA

Posao
Nije period za dominaciju na poslovnom planu, već je vreme da prihvatite izazove. Prilagodite se koliko možete novim trendovima, ali i starim poslovnim iskustvima. Razmena energije je fantastična i zato možete imati dobre poslovne rezultate. Međutim, ako ste se opredelili za odmor i predah i to je fnatastična ideja. Dobro je da napunite baterije.
Ljubav
Ne možete mnogo toga da promenite, ali možete da prilagodite svoje želje zajedničkim mogućnostima. Zato, tokom ove nedelje, imate intezivan ljubavni period u kome neće nedostajati strasti, ljubavi i nežnosti. Imate jaku potrebu za ljubavlju i estetikom, pa vam ova sedmica donosi lepe darove zadovoljstva.
Zdravlje
Vaše opšte stanje organizma je sasvim solidno.

Od 11. do 28. jula Merkur je u RAKU: Uticaće na sve znake horoskopa, a POSEBNO na ova TRI

STRELAC

Posao
Niste dobili očekivanu poslovnu ponudu, a nećete to dobiti ni tokom ove nedelje. Biće nagoveštaja i ponuda, ali nećete imati nijednu konkretnu porduktivnu ponudu. Zato bi bilo mudro da izbegavate samodokazivanje i možda se odlučite za mali predah.
Ljubav
Ovo je sedmica u kojoj imate više šanse da se zaljubite i odljubite, nego da uđete u ozbiljnu emotivnu vezu. Zato se spremite za urnebesne ljubavne situacije. Jupiter će vam tokom sedmice doneti više mogućnosti za nove ljubane avanture u kojima ćete baš uživati. Krajem sedmice imate ozbiljnu priliku da se ludo zaljubite u jednog Blizanca.
Zdravlje
Čuvajte se oštrih predmeta i povreda.

JARAC

Posao
Vaš ego ne radi za vas, već naprotiv, donosi vam inat u kome možete lako da pogubite konce posla. Imate dobre i povoljne situacije na poslu koje sami možete zakočiti svojim nepristupačnim stavom. Zato se prilagodite novim poslovnim mogućnostima, a udavite ego koji vas ne vodi u produktivnost.
Ljubav
Imate dobre mogućnosti da trasformišete odnos. Jedino je problem što ste usporeni u odlukama. Niste načisto sa svojim potrebama, a potrebno je da imate jak i jasan stav u emotivnim odnosima. Iskoristite povoljne aspekte koji vam donose širinu slike vašeg budućeg ljubavnog odnosa.
Zdravlje
Nemate tegobe.

VODOLIJA

Posao
Kreativna nedelja puna predloga i novih mogućnosti. Na vama je da se uozbiljite i sve dogovore stavite na papir. Ugovore čitajte pažljivo, a o svojim potrebama razmislite polako. Bitno je da ne brzate sa odlukama. Krajem sedmice imate dobre poslovne ponude u kojima nalazite potencijal vaše motivacije.
Ljubav
Ove nedelje možete biti u kontri od svih normalnih ljubavnih priča. Imajte na umu da nije dobro da se potpuno i iskreno borite za ljubav i osobu koja vam se dopada. Na redu je da stišate strasti i čekate reakciju suprotnog pola. Krajem nedelje vaše mogućnosti za ljubavnu i emotivnu vezu rastu veoma brzo.
Zdravlje
Imate manje probavne probleme.

RIBE

Posao
Ove nedelje Jupiter će vam doneti povoljne poslovne prilike. Kod vas jedna prilika donosi duge dve ili tri. Ipak, nemojte se opustiti, jer su vam povoljne šanse da uvećate kapital i poboljšate svoje finasije. Krajem sedmice stižu neočekivane finasije.
Ljubav
Vaše polje ljubavi zahteva da pričate o sebi i da komunicirate kako bi suprotna strana znala šta osećate. Nemojte dozvoliti da donosi nasumične zaključke. Krajem sedmice povoljna je prilika da proširite svoj krug prijatelja, ali i da poboljšate emotivne odnose sa partnerom.
Zdravlje
Čuvajte se sunčanice.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar