Od 11. do 28. jula Merkur je u RAKU: Uticaće na sve znake horoskopa, a POSEBNO na ova TRI

Tranzit Merkura kroz znak Raka Biku donosi promenljive situacije, Vaga neće osećati otuđenost, a Jarcu donosi pomoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Maurizio Clemente / Alamy / Alamy / Profimedia

Od 11. do 28. jula Merkur gostuje u Raku. Utiče na sve znake, a posebno na Rakove, Škorpije i Ribe. Izrazite osećanja, jer sada nije vreme da ćutite i mutite, već da budete potpuno otvoreni, empatični, ali pre svega prilagodljivi.

Ovo tranzitno gostovanje Merkura u mesečevoj kući nikako neće biti protočno, već stvarno promenljivo, pa čak i urnebesno u pojedinim situacijama. Merkur ne može bez dečije bezazlenosti, nestrpljenja, radoznalosti i entuzijazma. Zato budite fleksibilni koliko god možete kako bi se bolje uklopili u okolnosti koje vas okružuju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je period govorništva, iskrenih razgovora, pisanja, komunikacije i sređivanja nejasnih situacija. Sada je društvenost i kretanje lek, jer nam donosi znanje i kap mudrosti u odnosima i susretima.

OVAN

Merkur tranzitira vašom prirodnom četvrtom kućom i donosi vam otvorenije emocije prema svima, a i prema partneru i bliskoj porodici. Popravite porodične odnose ako su bili u problemu, ali nadasve pokažite osećanja i ljubav koju ste do sada vešto sakrivali. Budite spremni za vođenje važnih razgovora o budućnosti.

BIK

Uzbudljiv period je ispred vas, iako niste ljubitelj bilo kakavih promena. Ipak, ovaj tranzit Merkura kroz znak Raka donosi promenljive svakodnevne situacije. Na vama je da testirate flesksibilnost.

BLIZANCI

Ovo je dobar period da se pobrinete o načinu zarade. Da pregovarate o svojoj budućnosti, ili da uvedete dobre planove štednje. Imate dobru perspektivu stabilnosti.

RAK

Ovo je svakako odličan period da progovorite. Iskažite emocije bez straha od osude drugih ljudi. Raste vam samopuzdanje, pa možete da ojačate svoju karijeru, status, ili da jednostavno blistate u svemu što radite. Merkur vas časti otvorenim duhovitim razgovorima i susretima.

Horoskop za jul: Mars, Saturn i Uran nam prave zastoje, a rešenja stižu u drugoj polovini meseca

LAV

Zajedno sa Marsom i Venerom u vašem znaku nemate vremena da se štedite u emocijama. Urnebesan period je pred vama. Imate dobar razlog da iskreno porazgovarate sa sobom. Merkur u Raku će vam dati jasnije uvide u potrebe i želje, iako ste do sada bili zbunjeni.

DEVICA

Merkur u Raku podseća vas da i vi imate svoje želje i potrebe. Nije važno samo da udovoljavate svima oko vas. Priklonite se sebi, a srce će vam pokazati pravi put.

VAGA

Iako ćete biti iscrpljeni, vaše zadovoljstvo će poklopiti umor. Merkur iz Raka donosi vam lakšu emotivniju i prisniju priču na poslu i u karijeri. Nećete osećati otuđenost kao do sada.

ŠKORPIJA

U ovom periodu tranzita Merkura kroz znak Raka, shvatate da ne možete usrećiti sve ljude oko sebe. Dobro je da se malo okrenete unazad i shvatite koliko ste mnogo uradili za druge. Sada vi zaslužujete punu podršku. Slušajte emocije i nećete pogrešiti.

Odaberite mesto za odmor prema znaku horoskopa: Ovo su idealne destinacije za letovanje

STRELAC

Iako ste najveća lutalica zodijaka, Merkur u Raku vas vraća porodičnim vrednostima. Reorganizujte život koji se već promenio, nemojte imati iste obrasce koji nemaju nikakvu svrhu.

JARAC

Sve do sada ste tukli svoje dnevne bitke sami, ali Merkur u Raku donosi pomoć. Nadajte se podršci i nemojte odbijati dobronamerne savete i pomoć.

VODOLIJA

Vi ste započeli transformaciju, ali je niste doveli ni do polovine. Zato je ovo period u kome je potrebno da obnovite sve svoje resurse na polju ljubavi i prijateljstva. Obnovite sebe da biste nastavili dalje.

RIBE

Merkur u Raku pomaže da se zaštitite od emotivnih vampira. Ljudi koji vam troše energiju koriste vašu bezgraničnu popustljivost. Iskoristite Merkurov tranzit da bi bili mudriji u odnosima sa ljudima.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar