“Mama pravi RUČAK, a Stefan kaže – čekaću u dnevnoj sobi”: Priča o PRIJATELJSTVU koja je dirnula Srbiju

Ona je opisala kako su provodili dane u tom periodu, kako je Stefan praktično bio deo njihove porodice, ali i da sada, nažalost, nije u kontaktu sa njim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: HBRH/Alamy/Alamy/Profimedia,Shutterstock

Jedna devojka se 2016. godine prisetila svog detinjstva i tada nerazdvojnog drugara Stefana. Ona je opisala kako su provodili dane u tom periodu, kako je Stefan praktično bio deo njihove porodice, ali i da sada, nažalost, nije u kontaktu sa njim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nedostaje mi drug iz detinjstva, Stefan. Živeo je u komšiluku, bio je 24/7 sa mnom i mojim bratom. Majka napravi ručak, on kaže – Čekaću vas u dnevnoj sobi. Ruča sa nama naravno. Svaki Božić je provodio sa nama. Ispod jelke su uvek bila tri poklona. Kako je išao sa mnom i u razred, a ja sam slavila rođendane i sa razredom i sa rođacima posebno, on bi prisustvovao na oba – napisala je i dodala:

– Kad mi je razred crtao po panou za uspomenu, ja sam crtala umesto njega i brata, po narudžbini, posle škole kad bih učila, on bi me terao da se igramo, ja bih terala majku da ga izbaci napolje, nikad nije. Leti bismo skupljali pare za sladolede i igre su bile duže nego tokom godine. Eh, lepa vremena, nikad neću i mislim da nikad niko ne može imat prijatelja kao u detinjstvu – napisala je devojka.

Njena ispovest dirnula je mnoge koji su se u komentarima prisećali svojih drugara iz detinjstva sa kojima više nisu u kontaktu. Ipak, bilo je i onih koji su ponosno istakli da su održali prijateljstva koja traju od malih nogu.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar