Sonja sedam meseci vodila sina na treninge ne znajući šta joj muž tada radi u kući: Istina ju je raznela

Mislila je da ima sve pod kontrolom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: News24.com printscreen

Južnoafrikanka Sonja Mekarti (34) iz Pretorije podelila je sa pratiocima priču na svom blogu kako je otkrila da su joj muž Beni i njena majka u vezi.

Sonja je pozvala majku da živi s njima tokom epidemije koronavirusa ni ne sluteći da će joj se to žestoko obiti o glavu, piše News 24 iz Južne Afrike.

– Kako su ponovo počeli sinovljevi treninzi fudbala i karatea, tako sam ja preuzela na sebe tu brigu. Beni je u tim popodnevnim satima odmarao od posla, dok je majka brinula o dvogodišnjoj ćerkici u kući. Nije mi bilo teško, uživala sam da gledam sina kako napreduje i trudi se na svakom novom treningu. Ipak, da sam znala šta mi se za to vreme odigrava iza leđa, bilo bi sve potpuno drugačije. Primetila sam da se muž malo udaljio od mene, ali sam to pripisivala njegovom neraspoloženju usled promene posla, jer više zbog epidemije nije mogao toliko da putuje u susedne zemlje – napisala je Sonja.

Jednom prilikom otkazan je trening karatea koji je uvek išao posle fudbalskog. Sonja je sina ostavila na sat vremena kod druga, a ona se vratila kući da donese iz prodavnice neke namirnice.

– Ušla sam u kuću i videla ćerkicu na krevetu kako se sama igra. Potom sam otišla do spavaće sobe i tamo sam zatekla muža kako leži preko moje majke i ljubi je. Slošilo mi se. Pohitali su za mnom, a ja sam samo otišla napolje. Uveče sam se vratila kući sa sinom i izbegavala sam majku i muža narednih dana. Nisam bila spremna ni za kakvu priču. Majka je potom otišla svojoj kući, jer ni ona nije mogla da živi sa osećajem griže savesti. Moj otac je preminuo pre tri godine i ona je od tada bila sama. Sve razumem, ali mog muža da je našla, to nikad neću – napisala je Sonja.

Posle nedelju dana muž je smogao snage da je pogleda u oči i objasni joj sve.

– Znam da će mi svi reći da sam idiot što sam mu oprostila, ali imali smo divan brak i dvoje savršene dece podižemo. Nisam želela njima dvoma da uništavam život. On se zbližio sa mojom majkom jer je ona bila usamljena i priznao mi je da je nekoliko puta spavao s njom u roku od sedam meseci. Uvek se posle toga osećao loše, ali nije imao hrabrosti da mi kaže šta radi dok sam ja na treningu sa sinom. Više od dva meseca nemamo nikakav kontakt, iako smo u kući i nismo se razveli. Pustila sam da vidim da li će vreme uspeti da zaleči rane, iako se osećam užasno i iznevereno. Kao da me je kamion pregazio – napisala je ova Južnoafrikanka.

Pojedini pratioci napisali ju joj da čini veliku grešku što dopušta da brak i dalje traje, jer da je valjao, afera se ne bi desila. Na pitanje u kakvim je odnosima sa majkom, Sonja je dala neodređen odgovor.

– Čujemo se s vremena na vreme. Puno puta se izvinjavala, plakala preko telefona, a putem Skajpa ili Fejs tajma više ne komuniciramo. Celog života bila je tu uz mene, teško mi je da je zbog ovoga zauvek precrtam i ona to zna – dodala je Sonja.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Takve gadne stvari se neprastaju ni mami ni suprugu.Treba oboje napustiti pa nek se vencaju a ti draga moja decu pod ruky i sama dalje kroz zivot.Ko te hednom izda uvek ce te izdati a da su te bar malo postovali to nikada nebi uradili.Zahvalu se mami sto ti unisti brak i pozeli joj vencanje sa zetom -sinom.Sve je gotovo sa njima i oboje bezasluzuju da se nadju u tvojoj blizini nikada vise.Budi srecna sto imas divnu decu i to je najvaznije !

    Odgovori
  2. Mani se ćorava posla. Progutaj to i teraj dalje. Koliko ima žena kojima, do duše verbalno, supruzi opšte s majkom i još dobiju batine pa ne drame kao ti.

    Odgovori

Ostavite komentar