DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za utorak 6. jul: Dok Strelcu stiže pomoć kolega, Devica se zaluđuje emotivnim iluzijama

Ribe danas preteruju sa tajanstvenošću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/v-a-n-3-ss-a

OVAN

Cilj koji danas pratite stalno vam odmiče i beži. Iako ste komunikativni, nemate sa kim da razgovarate. Nikako da se razumete sa saradnicima. Emotivno ste besni, a partner je hladan. Vaše zdravlje je promenljivo.

BIK

Nikakav dobronameran razgovor danas vas ne može oraspoložiti, čak naprotiv. Posao i saradnici su vam jako teški, pa ih izbegavate. Nemate tajni pred partnerom, ali osećate da on ima poneku, pa ste zbog toga baš frustrirani. Opšte zdravstveno stanje je dobro.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i dobrom aspektu sa Saturnom u Vodoliji, pa će vam doneti dobre i sigurne stvari koje ste davno planirali. Emotivno ste ozbiljniji nego inače, pa se u partnerskim odnosima oseća hladnoća. Zdravlje je solidno.

Letnji LJUBAVNI horoskop: Venera i Mars donose eksploziju strasti, a jedan znak će stati na “ludi kamen”

RAK

Stalno ste pod nekim pritiskom, a to vam baš danas stvara nervozu. Pokušajte da se distancirate od ljudi koji vas nerviraju. Emocije su vam u crvenom, a to je znak da ste hladni i suzdržani. Nemate baš puno razumevanja u odnosima. Dobro se osećate.

LAV

Sunce u Raku i Uran u Biku su u blagom povoljnom aspektu, pa vam naviru nove poslovne ideje. Imate veliku motivaciju da preteknete druge. Emotivno ste na rolerkosteru jer čas imate previše emocija, a onda premalo. Opšte stanje organizma je veoma dobro.

DEVICA

Previše posla i previše priče, a slabi dogovori i ciljevi. Sve je na bazi “kako ćemo – lako ćemo”. Uozbiljite se malo. Emotivni partner nije iskren prema vama, a to vam čak i prija. Volite da se zaluđujete bajkovitim pričama. Zdravlje veoma solidno.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. jula: Blizanci su zaljubljeni “do ušiju”, Bik troši novac nemilice

VAGA

Niste baš fokusirani na posao i puni ste strahova. Ipak verujete u sebe i saradnike, jer timski rad je vaša najbolja opcija. Prijateljski razgovor menja vaše viđenje stvarnosti, zato budite zahvalni na dobrim prijateljima. Zdravlje je dosta dobro.

ŠKORPIJA

Merkurova Blizanačka žurba ne ostavlja mnogo vremena da dovršite bar jednu stvar kako treba. Ipak, u svemu tome pronađite pomoćnika. Osećaj usamljenosti danas može biti veoma naglašen. Međutim, to je samo do večeras. Zdravlje je dosta dobro.

STRELAC

Tačno je da ste samostalni, ali danas ne možete uraditi ništa potpuno sami. Zato vam je potrebna pomoć poslovnih saradnika. Emotivno ste mirni, ali istovremeno hladni, pa zato ne dajete svoje emocije tako lako. Manji probavni problemi.

JARAC

Slabi ste danas u komunikaciji jer niste zadovoljni ni sa sobom, a ni sa saradnicima. Nemate previše strpljenja, pa ulazite u manje konflikte i rasprave. Emotivno ste nespremni na ustupke i ispoljavate svu težinu karaktera. Problemi sa kolenima.

VODOLIJA

Razmišljate o svemu, pa i o promeni posla . Smatrate da niste adekvatno nagrađeni. Ostavite svoje odluke za neki drugi dan, jer ste danas jako ljuti na ceo svet. Ne verujte u sve reči koje vam govori neko koga slabo poznajete. Zdravlje dobro.

RIBE

Možda ste danas uvređeni, povređeni sa razlogom ili ne, ali ne znate šta je uzrok ponašanja kod druge strane. Proverite informacije koje dolaze do vas. Emotivna snalažljivost je na visini, pa ste tajanstveni toliko da iritirate partnera. Zdravlje solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Horoskop za jul: Mars, Saturn i Uran nam prave zastoje, a rešenja stižu u drugoj polovini meseca

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar