LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2021

Letnji LJUBAVNI horoskop: Venera i Mars donose eksploziju strasti, a jedan znak će stati na “ludi kamen”

Leto nam se vratilo, a po rečima astrologa Objektiva, donosi burne emocije i nova poznanstva svim znacima zodijaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sutterstock/Marjan Apostolovic

OVAN

Ovo leto počinje dobrima porodičnim inspiracijama oko prepravke, gradnje i uopšte uređenja doma. Venera kao vladar odnosa gostuje u vašoj prirodnoj četvrtoj kući zodijaka i donosi vam mirniju, sigurniju atmosferu u ljubavi, vezi ili braku. Nisu nemoguće i veće investicije kada su nekretnine u pitanju. Tokom juna bićete na raspolaganju porodici i isključivo se baviti svim porodičnim pitanjima. Jako ste senzitivni na potrebe starijih ukućana. Iako će tokom juna delovati nepovoljan aspekt između Saturna i Urana, izbalansiraćete neke dugoročne zajedničke planove uz dosta komplikacija. Početkom juna, Venera i Pluton u napetom aspektu donose posesivnost i nerazumevanje u vezi. Međutim, Mars je već zakoračio 11. juna u Lava, pa pojačava vaše ljubavne prilike. Zato ćete tokom jula imati velike mogućnosti da uđete u strastvenu vezu sa jednom Vodolijom. Iznenadna afera pozitivno utiče na vas, ali je potrebno da uživate u zaljubljenosti i da sve do septembra ne zahtevate ljubav.

BIK

Ovo ljubavno leto je vaše emotivno putovanje. Imate naglašenu brigu oko porodice i finasija, tako da jedini nesporazum može doći iz tog dela. Ipak, od 27. juna očekujte nove prilike i to u vašem bliskom okruženju. Može vas iznenaditi poznastvo sa osobom koju vaši prijatelji dugo poznaju. Juli mesec je pravo vreme da promenite nešto u svom domu, napravite ili udobno uredite u svom stilu. To će vam oduzeti mnogo vremena, ali Venera i Mars se “ljube” u znaku Lava, pa ni vama neće biti oduzeto to zadovoljstvo. Ne žurite ni u čemu, a ponajmanje u ljubavi, jer tek od septembra možete razmišljati o nekim trajnim opcijama.

BLIZANCI

Evo vaše “šolje čaja” i to od 27. juna, kada Venera uđe u Lava i donese vam prelepu energiju zavođenja, flerta, avanture i nadasve vezu koja će da “pršti” od strasti. Zato ćete sve do 22.  jula imati veliku ljubavnu priču. Nećete Štedeti sebe da pokažete koliko vam je stalo do te osobe koja vas je očarala. U avgustu dolazi do “otrežnjena” i tada počinjete da kalkulišete.

RAK

Niste vi u najboljoj formi kada je ljubav u pitanju. Venera do 27. juna u vašem znaku donosi manju stabilnost u emocijama, ali i veću senzitivnost. Ni sami ne znate u kom pravcu želite da idete, a ni sa kojim partnerom da gradite budućnost. Uspavali ste sve svoje “leptiriće” u stomaku. Zato i čekate da vas probudi Venera u Lavu 27. juna, da bi ste se bolje organizovali, ali i da bi ojačali do septembra kada možete doneti odluku o braku.

LAV

Jedva ste preživeli emotivnu i plačljivu Veneru u Raku. Niste vi iz te emotivne pasivne priče. Vi želite akciju sad i odmah, zato ste se obradovali ulasku Venere u vaš znak. A ni to nije sve, jer njoj će se pridružiti i Mars 11. juna, pa eto vama perioda koji vam ide u korist.Tokom jula vi ste senzacija, sijate čak i u mraku. Harizmatični, zavodljivi, enegični, preduzimljivi i spremni za sve ljubavne eksplozije. “Gorite” od ljubavi celo leto, ali se čuvajte da ne pregorite. Krajem leta, u septembru, očekujte stabilizaciju u vašem ljubavnom životu, a do tada ništa vas neće mimoići ni u zabavi ni u ludom provodu. Uživajte Lavovi kada vam je univezum poslao priliku za uživanje.

DEVICA

Ne morate nikom da pripadate ako ne želite, ali je potrebno da se prilagodite. Venera u Raku sve do 27.  juna čini vas veoma osetljivim na polju ljubavi. Ipak, sa druge strane, imate dobar deo leta kada dolaze prilike za tajne afere. Niste tajnoviti, ali neće vas mimoići tajna ljubavna priča koja će biti jako intezivna. I tako dok budete izgarali i krili se od ostatka sveta, od 22. jula do 16. avgusta imate planetu ljubavi u svom znaku. To je period kada se ljubavne stvari doteruju, stabilizuju i imaju neki bolji plan za budućnost.

Do oktobra nam retrogradni Jupiter menja živote, evo kako će uticati na sve znake horoskopa

VAGA

Nemate dovoljno strpljenja da čekate da se jedna osoba smisli šta želi u životu, ali najviše šta želi sa vama. Tokom leta imate pune ruke posla, ali i susreta koji će vam služiti više za zabavu i provod, nego za neku ljubavnu vezu. Ovo je leto velikih promena na polju emotivnih odnosa. Imaćete čas veliki ego, a već u drugom trenutku srozano samopouzdanje. Zato pokušajte da definišete svoje potrebe što jasnije i realnije, da bi se pripremili za ulazak Venere u vaš znak. Imaćete priliku da birate i da budete birani, ali tek od 16. avgusta, kada planeta ljubavi uđe u vaš znak. To je vaš period novih ljubavnih priča, a za one Vage koje su u vezi to je vreme stabilizacije emotivnih odnosa.

ŠKORPIJA

Pravu snagu veze otkrivate već tokom juna meseca, kada je planeta ljubavi u vama komplementarnom znaku Raka. Međutim, to neće biti dovoljno da stabilizujete svoje ljubavne odnose. Pred vama su sukobi, rasprave I grube reči sve do 27. juna, kada će se vaša emotivna energija promeniti. Od 27. juna do 22. jula obuzima vas jaka želja da se drugačije predstavite partneru i okolini. Zato ćete taj period iskoristiti da budete u centru pažnje zajedno sa emotivnim partnerom. Možda tih dana čak postanete zvezde na Tik-toku. Nije ništa isključeno, a vi izaberite svoj pravac. Avgust je mnogo stabilniji mesec kada su emotivni odnosi u pitanju jer se vaš magnetizam smiruje i ustupa mesto ravnoteži u emocijama.

STRELAC

Posle Venerine šetnje kroz znak Raka za vas počinje mesec dana odlične promene kada je ljubav u pitanju. Neće samo Venerin tranzit kroz Lava već će vam pomračenje Sunca i mlad Mesec u Blizancima 10. juna obeležiti novi početak u ljubavnom životu. Gde se palite i gde se gasite mnogi će vas pitati od tog trenutka. Vaše fantastično ubrzanje i energija odovode vas direktno u filmsku ljubavnu priču. Zato ćete tokom jula ići na sva mesta na kojima su zabave, druženja i pre svega prijateljski odnosi. To će vam doneti fenomenalno raspoloženje i osećaj slobode. Tako da ovog leta za vas nisu bitne materijalne stvari, već osećanja i ljubav pre svega.

JARAC

Vi ste dočekali i pre leta boljitak na emotivnom planu. Ipak do 27. juna niste mogli a da se ne bavite porodičnim, poslovnim i prijateljskim odnosima. Tako da ste bili preoptereĆeni svim ljudima i osobama, a najmanje sa emotivnim partnerom. Zato je ljubav došla do malog zastoja. Ipak, tokom leta imate čvrstu volju da popravite i unapredite sve ono što ste propustili. Za vas je septembar bitan mesec ljubavi, jer tada možete stati na ludi kamen i to svojom voljom.

VODOLIJA

Vi ste zvezda astrološke godine i dugo ste čekali da to i postanete. Napokon, leto pred vama priprema autentičnu i ozbiljniju ljubavnu priču. Polako su počele da se zahuktavaju stvari u junu, ali juli je mesec koji će vam doneti pregršt događaja, preokreta, ljubavi, flerta i nadasve harizme. Dugo ste tražili ili čekali osobu koja će vam dodirnuti srce i koja će biti specifična poput vas. Zato će više nego ikada baš ovog leta vaš ljubavni život dobiti neverovatno ubrzanje, a neko specifičan ulazi u vaš ljubavni zagrljaj. Spremite se jer polećete i letite sve do septembra, kada ćete doneti odluku o tome ko je osoba sa kojom će vam budućnost biti lepa i uzbudljiva.

RIBE

Prvih deset dana juna ne očekujte ljubavna dešavanja. Međutim, posle pomračenja Sunca u Blizancima vaša emotivna situacija se menja na bolje. Saznali ste neke tajne i uvideli da to nije nešto upereno protiv vas. Već tokom juna imate manji flert, ali uz brige koje nosite sa sobom nećete započeti emotivnu vezu. Tokom jula je već drugačija situacija pa ćete sarađivati sa emotivnim partnerom na drugačiji način. Nije nemoguće da na poslu ili sa poslovnim kolegom, pronađete ljubav na neobičan način. Ipak je potreban oprez, jer nije sve onako kako vama izgleda. Budite budni i oprezni kada dajete svoje poverenje. Ipak, očekujte moguć preokret na ljubavnom polju tokom septembra meseca, kada Venera donosi ozbiljniju ljubavnu priču u vaš život.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar