NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 5. do 11. jula: Blizanci su zaljubljeni “do ušiju”, Bik troši novac nemilice

Rak je otvoren za nova poznanstva, Škorpija ne haje za mišljenje kolega na poslu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Marko Bukorovi

OVAN

Posao
Pripremite se za najbolje događaje u krugu porodice, dogovore oko novih stvari i poboljšanja života. Merkur ulazi u vašu kuću doma i porodice 11. jula, pa će biti dosta gostiju i porodičnih okupljanja. Mlad Mesec u Raku 10. jula donosi novi početak na poslu, pa možete očekivati nove izazove. Nemojte dopustiti da vas oneraspolože novi poslovni projekti koji vam se ne dopadaju previše.

Ljubav
Proveravate sve, od osećanja do budućih planova. Nekako kao da ste na novom početku u staroj ljubavi. Želite promene u odnosu i počeli ste o tome glasno da govorite. Proveravajte informacije koje dolaze do vas, jer nisu sve istitnite. Mogući problemi i nerazumevanje zbog finasija.

Zdravlje
Neobično dobro se osećate.

BIK

Posao
Ne vodite računa o obavezama i restrikcijama na poslovnom planu. S jedne strane nemilice trošite, a sa druge bi da vam sav novac ostane u tašni. Nemoguća misija da trošite i imate istu količinu novca. Tu nešto nije u redu sa mogućnostima i željama. Sami sebe zavaravate i to vam za sad “pije vodu”. Pazite da ne upadnete u zamku laži i prevare.

Ljubav
Okrenuti ste prošlosti dok istovremeno želite da živite punim plućima, a posle tog osećaja najviše volite samoću. Zato aspekti koji su na nebu ukazuju da ni sami ne znate šta hoćete od sebe, od partnera i od porodice. Imate sve mogućnosti da budete zadovoljni, ali vi to i dalje niste.

Zdravlje
Uznemirenost.

BLIZANCI

Posao
Vaš vladar je u znaku Raka od 11. jula pa vam donosi dobre prilike da se povežete sa ljudima, kako na poslu, tako i na dnevnom nivou. Nekako ste “omekšali”, ali i dalje držite dobar ritam truda i rada. Ipak, ovo je nedelja u kojoj se bavite obavezama, rutinom i rasporedom narednih planova. Ne treba da se previše opustite jer vas čekaju prilike koje se ne propuštaju. Blizanci koji se bave privatnim poslom imaju mogućnost napretka.

Ljubav
Venera iz Lava ne mari puno za vaše godine, jer traži da se zabavljate, uživate i opuštate. Vaše emotivno stanje se bitno popravilo i trenutno ste na “sedmom nebu”. Ne hodate zemljom, vi lebdine na krilima ljubavi. Zaljubljeni ste već, tako da se ove nedelje neće ništa promeniti.

Zdravlje
Nemate tegobe sa zdravljem.

RAK

Posao
Ako ste hteli da budete spontani i da se osobodite kočnica, sada je trenutak da to uradite. Budite autentični jer vam se to može višestruko isplatiti. Raspolažite intuicijom i maštom, a to je potrebno da bi napredovali u poslu tokom ove nedelje. Merkur je u vašem znaku od 11. jula, pa možete biti sigurniji u sebe i svoju samoprezentaciju. Dovorajte se, družite i povežite sa ljudima koji vam nešto znače na polju posla. Nemojte ići u samoizolaciju. Krajem sedmice očekujte manji poslovni napredak ili promenu.

Ljubav
Veoma ste otvoreni za nova poznastva i nove ljude koji su negde na istoj talasnoj dužini sa vama. Ovo je sedmica u kojoj možete očekivati zajedničke odluke i kada su porodični odnosi u pitanju, ali i kada je u pitanju uređenje doma. Žarko želite da poboljšate uslove porodičnog života.

Zdravlje
Nemate veće zdravstvene tegobe.

LAV

Posao
Hteli vi to ili ne, neke odluke je potrebno doneti. Zato nemojte čekati i izmišljati razloge za neadekvatno poslovanje, već ispoljite sve ono što vas nervira. Pričajte o tome sa drugima i rešenje će vam biti “ispred nosa”. Nekih poslova ćete se odereći, jer nisu profitabilni. Ovo je nedelja koju obeležavaju izazovni tranzitni aspekti, pa nećete biti ni mirni, a ni pasivni.

Ljubav
Venera u Lavu i Uran u Biku su u nepovoljnom kvadratu, zato su nesporazumi izvesni već u prvom delu sedmice. U vama je duboka borba sa samima sobom, volite da ste slobodni, ali istovremeno u vezi. To su čudni i nespojivi elementi, koji ne pomažu u ljubavnom odnosu dvoje ljudi. Ne vole svi da vole kao vi, u vreme kada gostuje Venera u vašem znaku, jer neko voli isključivo novac koji mu daje sigurnost. Zato imate problem, jer nema bliskosti, već samo obaveza kojima nema kraja.

Zdravlje
Povedite računa o krvnom pritisku.

DEVICA

Posao
Pre nego napravite korake u nešto sasvim novo, završite započeto. Povećajte nivo strpljivosti ako imate značajna ulaganja i poslovne odluke. Hladna glava vam je baš potrebna. Krajem nedelje očekujte pad energije i povremeni sukob sa kolegama na poslu.

Ljubav
“Otključajte” ljubav i krenite ka novim vezama, jer su stare propale.Osmislite zajednički projekat i obnovite bliskost ako ste u dugoj vezi. Nemojte dozvoliti da vas savladaju dosada i rutina. Ako ste slobodnog statusa, ove nedelje nećete sresti srodnu dušu, ali možete steći novog prijatelja.

Zdravlje
Sklonost upalnim procesima.

Horoskop za jul: Mars, Saturn i Uran nam prave zastoje, a rešenja stižu u drugoj polovini meseca

VAGA

Posao
Potreba da rizikujete na poslovnom planu polako jenjava i vi možete svom snagom napred. Jedino je strpljenje i dalje vaš poslovni neprjatelj. Nemate lake zadatke, ali ćete mnoge izazove preskočiti. Finansije nisu ugrožene, iako vam slede vandredni troškovi.

Ljubav
Potraga za ljubavlju i dalje traje ako pripadate slobodnim Vagama. Međutim ove sedmice nećete imati mnogo prilika da sretnete srodnu dušu jer aspekti najavljuju prijateljske odnose koji vam mogu doneti zadovoljstvo ali ne i ljubav.Zato i ne žurite za nekim ko nije vaša ljubavna priča.

Zdravlje
Smanjite tempo obaveza.

ŠKORPIJA

Posao
Ove nedelje, uprkos svemu, na poslovnom planu nije vam mnogo stalo do tuđeg mišljenja. Imate čvrste stavove i planove. Merkur će ući u znak Raka i doneti vam moguće usporene rezultate, ali ipak povoljne. Sredinom nedelje ponuda koju ćete dobiti neće moći da se realizuje u toku ovog perioda. Sačekajte da vam se otvore neki novi vidici, jer vam mlad Mesec u Raku daje podršku u budućim poslovnim projektima.

Ljubav
Preispitujete sebe, partnera, okolnosti, pa tako u krug, dok vas ne zaboli glava. Međutim, ljubav je jednostavna razmena osećanja, pa ako je nema stvar je potpuno jasna. Slobodne Škorpije imaju predispozicije da upoznaju osobu sa kojom neće tokom ove nedelje ostvariti vezu. Međutim, u narednim vremenima sve je moguće.

Zdravlje
Problemmi sa kičmom.

STRELAC

Posao
Iako ste odlučni da definišete vaš poslovni stil, po svoj prilici ove nedelje ćete odložite te, ali i druge planove. Nema potrebe da zauzmete stav koji vam neće ničemu koristiti. Pokušajte da iskoristite ovu nedelju za pronalaženje sopstvenih mogućnosti i želja.

Ljubav
Buđenje strasti ne događa se samo mlađoj populaciji, već i starijim pripadnicima Strelca. Zato računajte na strastvenu, romantičnu, ali pre svega turbulentnu ljubavnu nedelju. Moguće je poznastvo sa osobom koja ima veštinu da pronikne u dubinu vaših potreba. Samim tim, može vas osloboditi mnogih ograničenja i obrazaca.

Zdravlje
Sistem za varenje je veoma osetljiv.

JARAC

Posao
Ukoliko ste u prilici da sebi priuštite odmor, iskoristite baš ovu nedelju za to. Dajte sebi vremena da izgradite pravu strategiju na poslovnom planu. Turbulentna i promešana nedelja, puna izazova na svim poljima. Komunicirajte i kontaktirajte sve osobe koje su značajne za vaš poslovni nivo.

Ljubav
Ako ste u vezi ili braku ovo je sedmica koja upućuje na velike raskorake u željama planovima i ciljevima. Vi želite jedno partner drugo i tu nema pomaka.Niste spremni a nije ni povoljan period da donostite bilo kakve važne i dugoročne odluke.

Zdravlje
Posvetite se zdravijoj ishrani.

VODOLIJA

Posao
ovo je nedelja koja ne donosi ni odmor, a ni pauzu, ali vi ćete se odlično osećati u svim tim poslovnim obavezama. Vaša primanja rastu, ali i troškovi su na uzlaznoj putanji. Novac vam prolazi kroz prste tako lako, da ni sami nemate uvid koliko trošite. Ipak ste do kraja nedelje prepušteni sopstvenim izborima.

Ljubav
Nije vam lako ove nedelje u ljubavi. Nikako da usaglasite slobodno vreme sa osobom do koje vam je stalo. Zvezde savetuju da malo pauzirate u ljubavnim odnosima, jer je nedelja više okrenuta raskidima nego bliskosti i novim ljubavima.

Zdravlje
Manji problemi sa alergijskim reakcijama na hranu.

RIBE

Posao
Koji je najbolji put za vaš poslovni uzlet zavisi samo od vas i vaše vitalnosti. Promene su veliki izazov za vaše poslovanje, budite spremni za njih. Imate vremena i nemojte žuriti da ove nedelje doneste odluke. Nije povoljan period za akciju, ali za planove i strategije jeste.

Ljubav
Ne menjate odluke i stavove, jer ne možete tokom nedelje imati jasnu sliku o osećanjima i svojim prohtevima. Nisu povoljni aspekti da menjate stav u ljubavnom životu. Tokom ove nedelje neka sve ostane na flertu i nagoveštaju, dok vi ne budete sigurni u svoje potrebe.

Zdravlje
Bez tegoba na zdravstvenom polju.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar