Tragedija: Fudbalski doktor poginuo kod Lajkovca, svi ga pamtimo po skandalu od pre mesec dana! (VIDEO)

Denis Bošnjak je preminuo, dok je njegova žena u kritičnom stanju. U automobilu je bilo i nekoliko dece, ona su sva van životne opasnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko pola devet, nastradao je doktor iz Novog Pazara Denis Bošnjak, kako nezvanično saznaj Radio televizija Novi Pazar, a kako je iz izvora bliskih klubu iz Novog Pazara potvrđeno Objektivu.

Kako smo nezvanično saznali, do nesreće je došlo u mestu Lajkovac na autoputu Miloš Veliki, a u automobilu se pored nastradolog doktora, nalazila i njegova porodica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Troje dece prebačeno je u valjevsku bolnicu. Supruga Fatima je u kritičnom stanju i kako nezvanično saznajemo, zarobljena u smskanom automobilu. Vatrogasci i lekari Hitne službe i dalje se bore da povređenu bezbedno izvuku iz smrskanog automobila.

Odmah nakon nesreće dr Denis transportovan je u Urgentni centar, ali je preselio usled teških povreda.

Inače, Bošnjak je dospeo u centar pažnje javnosti kada je pre oko mesec dana učestvovao u pravom malom skandalu na finalu Futsal lige Srbije protiv FON-a u Beogradu. Tog detalja podsetite se OVDE, ali i na sledećem video snimku.

Zaista gore vesti nisu mogle da dočekaju srpsku fudbalsku javnost ovog ponedeljka.

BONUS VIDEO: 

Tužan dan za Čehe: Kapiten rekao zbogom nacionalnom timu, odmah po završetku EP



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ovo je zemlja Srbija i pišite onako kako piš većina stanovnika ove zemlje čuj "preselio" ne znam šta znači niti me zanima podlegao ranama poginuo umro crko izgubio život mudžahedinske izraze ne razumem niti me zanimaju!

    Odgovori

Ostavite komentar