PREOKRET! Oglasio se KOLJAČ Naser Orić, pa napao Sadika: “Ma kome se ti PRAVDAŠ? Idi u Srbiju”

Orić je prethodno izjavio da "ne zna o kakvom klanju pričaju srpski mediji"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen, ELVIS BARUKCIC/AFP/Profimedia

Ratni zločinac Naser Orić ponovo se oglasio povodom slučaja pevača Sadika Hasanovića. Ovog puta oštro je napao Sadika Hasanovića i njegovu majku zato što je izjavila da sina nije učila da peva pesme i Oriću i zločinu u Kravici.

Juče je novinarska ekipa iz Srbije posetila Sadika u njegovom Srebreniku, gde im je majka ovog finaliste “Zvezda Granda” rekla da svoje dete nije učila da peva takve pesme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To je iznerviralo ratnog zločinca:

– Znajući mu oca i majku, žalosno je da se ograđuju da nisu oni dete naučili. Evo ovo ću javno reći, juče je kod njih bila srbijanska novinarka, zamislite njegove majke kad kaže “nismo mi njega to naučili, to peva cela Bosna”. Ma kome se ti pravdaš? Oni i dalje pokušavaju da se pravdaju Srbima, onda treba lepo da se pokupe i odu u Srbiju i tamo da žive, ako im je tamo bolje – rekao je Orić.

Oglasio se Goci povodom tvrdnje NASERA ORIĆA da je pevao UVREDLJIVE pesme: Evo šta je pevač rekao! 

Podsetimo, Orić je prethodno izjavio da “ne zna o kakvom klanju pričaju srpski mediji”.

– U pesmi koja se spominje nema nikakvog klanja niti ičega sličnog. To je pesma o bici za Kravicu i ona govori o hrabrosti vojnika (tzv.) armije BiH. Pa samo neka pročitaju haške presude i sve će im biti jasno – tvrdi Naser Orić.

Stoja pevala na SVADBI Nasera Orića, isplivala i Kebina FOTOGRAFIJA sa njim: Ovako su se pravdali (FOTO) 

BONUS VIDEO



Izvor: Informer

Komentari (4)

  1. Krvoločni koljač koji je klao nedužne ljude, starce, decu se čak i oglašava. A ovog momka što peva, treba najuriti iz Srbije.

    Odgovori
  2. To izgovori, pred Bogom, " bila je bitka za Kravicu, hrabra", reče to (bezimeni stvor). Ima, svakako, neupućenih - koji nisu čuli za, Kravicu, Bratunac...... i sve SRPSKO poklano, i životinje. To (bezimeni stvor) izgovori, znajući, kome je oči vadio i čega se, ipak, uplašio. ĆUTANJA žrtava, ispod njegove kame. Tebi, Hag i ne sme, da sudi. Bog će to !!! Spavaj i sanjaj !!!!!!!!

    Odgovori
  3. Neteraj ga u Srbiju jer mi ga necemo. Kjac nam nije potrreban. Decko lepo nek nsstavi skolo bvb anje usavrsi se i nadje neki lep posao i to je to.

    Odgovori

Ostavite komentar