SKANDAL

Stoja pevala na SVADBI Nasera Orića, isplivala i Kebina FOTOGRAFIJA sa njim: Ovako su se pravdali (FOTO)

Pričalo se da je Kojić boravio i u njegovoj vikendici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel, Stefan Kojić, EPA

Nakon što je izbio skandal zbog činjenice da je finalista “Zvezda Granda” veličao klanje Srba i zločinca Nasera Orića sa kojim se i fotografisao, u javnost su izbili još mnogi zanimljivi podaci.

Kako stvari stoje, Sadik nije jedini koji se družio i fotografisao sa Orićem, već su to učinile i mnoge naše javne ličnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je sam Naser nedavno ispričao, i naša pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović ovekovečili su uspomenu sa Orićem kada su boravili u Bosni i Hercegovini.

To je pokrenulo pravu lavinu komentara, pa je juče na Tviteru osvanula i fotografija na kojoj je sa Naserom naš popularni pevač Dragan Kojić Keba.

Ova fotografija nastala je u Sarajevu, u dvorani “Mirza Delibašić” na humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenom Goraždu. Nakon što je ovo dospelo u javnost, mediji su pisali da njihovo prijateljstvo datira iz osamdesetih godina prošlog veka, kada je Orić bio pripadnik Specijalne jedinice MUP Srbije.

Kako prenosi Kurir, pričalo se da je Keba tada navodno proveo dva dana u Naserovoj vikendici u Olovu, u blizini Sarajeva. Ipak, kada je sporna fotografija pre nekoliko godina dospela u javnost, pevač se pravdao time da ne zna ko je Naser Orić.

-Ne poznajem Orića! Moj posao je da pevam, a nikome ne pišu na čelu podaci iz lične karte. Nisam registrovao Nasera u bekstejdžu, a i da jesam, ne znam da li bih ga prepoznao. Ako sam se i slikao s njim, ne vidim ništa loše u tome. U njegovoj vikendici nikad nisam bio – rekao je tada Keba, prenosi pomenuti medij.

Foto: TV Pink/Printscreen

Takođe je, pre nekoliko godina, odjeknula i vest o tome da se pevačica Jovana Tipšin, navodno, zabavljala sa Orićem.

-Još ranije sam demantovala vezu s Naserom. Nisam u toku s pričom sa Sadikom, baš ništa nisam ispratila sem što sam sada od vas čula. Nemam komentar, u šoku sam – rekla je ona sada za Kurir.

Foto: Screenshot Instagram

S druge strane, pevačica Stoja Novaković je 2006. godine u intervjuu za Story priznala da je tokom devedesetih pevala na svadbi Nasera Orića. Kako je tom prilikom istakla, ona se tamo i dobro provela, a nakon što je javnost burno reagovala na ovo, sve je pokušala da demantuje. Ipak, to je bilo uzalud s obzirom na to da je postojao audio zapis razgovora u kom je sve priznala.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir, Story

Komentari (9)

  1. Ne da je jadno nego stravično.Kaže keba da ne poznaje zločinca - možemo mu čak i verovati jer je zauzet pevanjem (treba uzeti pare bilo kad i bilo gde) a ostatak vremena je pijan i mamuran pa nikada na vestima nije čuo za zlikovca.Neka onda on i stoja pitaju šta je bilo u Kravici i ko je Slobodan Stojanović?Kakav bezobrazluk - pitajte kako je porodici Slobe Stojanovića i pokušaje samo zamisliti tim pilećim mozgom kakve je nezamislive muke doživio Slobo(srce moje maleno) pa vi pevajte onima što su mu polomili rukice i iskopali te prekrasne nedužne okice.Suze mi idu i sav se naježim od tih strahota.

    Odgovori
  2. ako je pevala pre zlocina nema veze . Keba mi ej sumnjiv. Toliko ispaštamo da dokazemo šta je bilo a neki ispustaju kao guma. Ako sedokaze ovo sa Kebomili bilokim posle zločina staviti ih na led u Srboji. Zabrana uz ostru lkaznu za emitovanje.Ako to ne uradimo i sami pljujemo na zrtve. Oni se vrte u grobu od muke i kad tad cemo svi to platiti debelo.

    Odgovori
  3. Nikad nisam volila tog ljigavog Kebu i tu muskobanjastu Stoju. Sad mi se gade, prodali bi i sebe i svoj narod … A još ih ima, sličnih njima, nisu oni jedini. I zato “narode” (Srpski), niko vama ne može pomoći kad ste imuni na takve “dogadjaje”…

    Odgovori

Ostavite komentar