Subotićeva na Instagramu objavila INTRIGANTAN STORI: Aleksandra ostavila Pecu jer ju je varao?

Subotićeva je na Instagramu objavila pa obrisala stori u kome piše da više nije u vezi sa ocem svog deteta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić oglasila se na svom Instagram nalogu i objavila poruku koju je vrlo brzo uklonila.

Aleksandra je objavila da je njenoj vezi sa 20 godina starijim Predragom Raspopovićem Pecom došao kraj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ZABRINUTI OTAC

Naime, Subotićeva je napisala na Instagramu:

– Od noćas više nisam u vezi sa ocem svog deteta, on zna šta je uradio i kako je postupio. Nadam se da je sada zadovoljan, kako on, tako i ko već sve treba. Njene pratioce zbunilo je to što je ovo “saopštenje” uklonila sa profila, pa se pitaju da li je sve bio trenutak besa ili zaista više nisu zajedno. Da li je u pitanju prevara ili nešto drugo? Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ali iz ove Aleksandrine izjave zaključujemo da je Peca nešto zgrešio. Stupili smo u kontakt sa njenim ocem Karađorđem, kako bismo utvrdili o čemu je reč.

Foto: Tamara Trajković

– Ne znam, iskreno, ona je preksinoć otišla za Novi Sad sa ćerkom Magdalenom i sinom Jovanom i od tada nemam nikakvu komunikaciju s njom. Video sam to juče ujutru i pokušavao sam da je dobijem, ali nije mi se javila. Znam da su bili u dobrim odnosima, zadnjih nedelju dana su zajedno bili u vikendici. Čim se meni ne javlja, nešto se verovatno dešava kod njih, probajte da je dobijete, ako vam se javi, recite joj da me nazove – izjavio je Karađorđe za Objektiv.

Pokušali smo i sa Aleksandrom da stupimo u kontakt, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

PLANIRALI SVADBU

Podsetimo, Aleksandra sa Pecom ima sina Jovana, koga je rodila 6. oktobra 2020. godine. Činilo se da je u njenom ljubavnom životu sve u redu.

Foto: Tamara Trajković

– Svadba će biti tek posle porođaja. Volela bih da napravimo veliko veselje. Trenutno mi je najbitnije da me Peca voli i da se lepo slažemo. Njemu je porodica važna, tako da sam sigurna da me neće ostaviti kao otac moje ćerke Magdalene. Peca brine o njoj, svako veče je uspavljuje, tako da verujem da će biti najbolji tata na svetu. Nas dvoje smo trenutno preokupirani renoviranjem kuće. Pravimo ceo sprat i bazen, pa tu ima dosta posla – rekla je Sandra u maju, a pre samo nekoliko dana je govorila:

– U ljubavi mi je super, nikad nam nije dosadno. Subotićeva ima i ćerku Magdalenu, koju je dobila sa Aleksandrom Čabarkapom.

Piše: Ana Rakić

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 29. JUN

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar