Obratite pažnju: Ovo su pokazatelji da ste opterećeni VOĐENJEM LJUBAVI

Treba postaviti granicu koliko je normalno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ halayalex

Seks je sastavni deo našeg života.

I, nećemo se lagati, ali većina nas bez njega ne može.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Takođe, tokom dana, više puta pomislimo na njega i to je normalno.

Međutim, treba postaviti granicu i shvatiti koliko je normalno i okej, a kada bi trebalo da potražite stručnu pomoć.

Nimfomanija je problem koji može ozbiljno da optereti život jedne osobe, koju oni bez tog problema ne mogu da razmeju. Međutim, nije svaka veća želja vođenjem ljubavi znak da ste nimfomanka.

Ovo su “simptomi” koji mogu da zabrinu.

Vođenje ljubavi okupira vaše misli tokom većeg dela dana
Sasvim je u redu da na vođenje ljubavi pomislite tu i tamo. Kažu da muškarci o tome misle čak nekoliko desetina puta tokom 24 sata. Međutim, nimfomanke ne mogu da se skoncentrišu na posao, film, knjigu, kućne poslove… od silne želje za dodirima. Ako ste i vi primetili da vam se tako nešto dešava, da ste spremni sve da ostavite ako vam se ukaže prilika da vodite ljubav, obratite pažnju na učestalost tog poriva.

Foto: Shutterstock

Časopisi, filmovi, muzika…
Seksualne aluzije su prožele mnoge sfere našeg života, još samo da iz frižidera počnu da nam “iskaču” namirnice upakovane u “seksi pakovanja”. To mnogima smeta, ali vama ne. Šta više – kupujete i “gutate” časopise, filmove, muziku… na tu temu. Da li ste, možda, pretplaćeni na neki magazin tog tipa? Šta je prvo što vam se pojavi na ekranu kada uključite kompjuter? Kakve aplikacije preovlađuju na vašem telefonu?

Preljuba je okej
Nimfomanke su promiskuitetne, čak i kada imaju stalnog partnera, one ne mogu da zadovolje svoju žeđ za vođenjem ljubavi. Preljuba je sastavni deo njihovog života, što ne znači da ne vole muškarca sa kojim su u stalnoj vezi. Da li i vi idete iz kreveta u krevet?

Foto: Freepik/halayalex

Osim pornografskih filmova, vaši ormani su puni vibratora i ostalih seksi pomagala i igračaka? Dok vaše prijateljice trče po rasprodajama, vi čekirate termine erotskih sajmova, “iz fotelje” naručujete najnovije “modele”… Cipele su okej, ali samo ako su seksi?

Svakodnevno masturbirate
Nema ničeg lošeg u masturbaciji, bez obzira na to da li imate redovnog partnera ili ne, ali svakodnevno samozadovoljavanje, ili ponavljanje te radnje nekoliko puta dnevno, spada u opsesivno seksualno ponašanje. Da li ste to primetili kod sebe?

Foto: Shutterstock

Tužni ste nakon vođenja ljubavi
Jedan od simptoma prenaglašenog seksualnog apetita je i osećaj tuge nakon seksualnog čina. Anksioznost ili depresija, česta su osećanja žena koje su zavisne od vođenja ljubavi.

Ako ste na većinu pitanja odgovorili pozitivno, vreme je da odete kod lekara. Nemojte se stideti problema koji imate, već poradite na njemu.



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar