Svekrva pitala da li joj je snaja ČISTA, a onda ŠOK: “Ne možeš da nosiš BELU venčanicu ako si HRIŠĆANKA”

Mladić je istakao da ne razume zbog čega je nastao problem i da se samo ponašao u skladu sa svojom tradicijom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Catchlight Visual Services / Alamy / Profimedia

Anonimni muškarac (32) razbesneo je čitav svet kada je zabranio svojoj verenici (23) da na venčanju nosi belu haljinu jer nije nevina.

Kako je istakla, on potiče iz veoma religiozne porodice prema čijoj tradiciji devojkama koje nisu „čiste“ tojest nevine pre venčanja nije dozvoljeno da nose venčanicu bele boje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moja porodica zna da moja buduća supruga nije nevina, jer kada smo počeli da se zabavljamo mama me je pitala da li je „čista“ i ja sam joj odgovorio da nije, da je imala momaka pre mene – izjavio je nesrećni muškarac.

Na njegovo iznenađenje, kada je rekao devojci da ne bi trebalo da nosi belu haljinu, naišao je na nerazumevanje.

– Moja verenica je bila veoma uznemirena kada sam joj rekao da bi trebalo da obuče venčanicu u nekoj drugoj boji, ali na kraju je popustila i sada tražimo svetlucavoplavu haljinu.

Devojka je ipak počela da se dvoumi: – Rekla mi je da se neće udati za mene jer se oseća poniženo zbog čitave ove situacije sa bojom haljine, ali ja stvarno ne vidim u čemu je problem? – zaključio je mladoženja.

Kako ne shvata ljutnju koji je izazvao kod svoje verenice, savet je potražio od korisnika društvene mreže „Reddit“. Međutim odgovore koje je dobio nije očekivao:

Foto: Shutterstock, ilustracija

– To nije hršćanska tradicija, niti je moderna tradicija. Ne postoji ‘hršćanska boja’ za nevinost u braku ili za bilo šta drugo!

– Ovo je bolesno, ne mogu da verujem da je ostala s tobom nakon ovoga – samo su bili neki od komentara besnih korisnika ove mreže.

BONUS VIDEO:



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (4)

  1. Pa da. Treba da kaže koliko je partnera imala, pa u skladu sa tim i nijansa venčanice. Skroz bela 0, do 3 vanila, 3-7 bež, oker 7-10.........50+ crnaaaaa

    Odgovori
  2. To je lična stvar dogovora između njih.Kako prevaziđu sva pitanja na početku tako će da grade zajedničku budućnost.Ne vidim razlog da javnost daje ovakve odgovore kada je to njihov lični zadatak koji treba da reše.

    Odgovori

Ostavite komentar