Mladić nestao pre 17 godina: Niko nije znao ništa o njemu, a ČUDNA MISTERIJA je sasvim slučajno rešena

Istražujući sasvim drugi slučaj, policajci su rešili nestanak mladića kom se izgubio trag 2004. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Mladić iz Irske Beri Kolen (23) nestao je 1. maja 2004. godine kada se vraćao iz lokalnog bara u Krušejvenu.

Uprkos potrazi policije, 17 godina nije bilo ni traga, ni glasa o njemu, a porodica je izgubila svaku nadu da će ga iko više ikada pronaći.

“Vezali su mi ruke tokom carskog reza”: Ispovest majke koja je na porođaju pretrpela neviđenu torturu

No, u junu ove godine, kod pristaništa Hju Kovini u okrugu Kork, pronađeni su ostaci Kolena u potopljenom automobilu na dnu mora.

Kolen je inače bio ribar, a nakon ispitivanja i analize DNK testova, utvrđeno je da ostaci pripadaju momku koji je nestao 2004. godine.

– DNK analiza pokazala je da su ostaci identifikovani kao gospodin Beri Kolen, čiji nestanak je prijavljen 1. maja 2004. Sa sigurnošću tvrdimo da je reč o njemu – naveli su iz Nacionalne policijske službe Republike Irske, prenosi Cronica.

Majka mladića, Foto: Printscreen/Youtube/TV Capture

Porodica je godinama čekala rezultate istrage i konstantno bila u kontaktu sa medijima kako slučaj ne bi bio zaboravljen.

Njegovi najbliži tvrde da se njegov nestanak ne uklapa u njegovu ličnost, jer je oduvek bio miran i povučen mladić, nije pravio nikakve incidente.

Do otkrića je došlo sasvim slučajno, kada su ronioci garde tragajući za nekim drugim slučajem uočili vozilo na dnu mora.

Krov automobila je bio nataložen blatom, a kada su proverili unutrašnjost, zatekli su posmrtne ostatke za koje je utvrđeno da pripadaju Beriju Kolenu.

O uzrocima smrti se i dalje ne zna, ali prema načinu i mestu na kom je pronađen, sumnja se da je automobilom sleteo u more i da nema indicija o ubistvu, već je jedina nepoznanica da je slučajno izgubio kontrolu nad vozilom ili je imao nameru da izvrši samoubistvo.

Foto_ Pixabay/Grzegorz Korczyc

Na sahrani mladića porodica se zahvalila svima koji su u prethodnih 17 godina učestvovali u potrazi za njihovim sinom i bratom.

Takođe su zatražili da se umesto donošenja cveća na njegov grob, novac donira u finansiranje usluga za pretraživanje nestalih osoba.

Korona odnela MLADU MAMU: Danijela se porodila pre mesec dana i nije stigla da vidi bebu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Juce sam cula da je u Leskovcu preminula devojka od 43 god. od korone a bila je bolesna od astme, bila u dilemi da li da se vakcinise! Bolje da se vakcinisala, mozda bi je manje korona ostetila!

    Odgovori

Ostavite komentar