JOŠ JEDNOM JE BRILJIRALA…Kejt Midlton oduševila javnost OVIM trikom! (FOTO)

Nema joj ravne...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot Instagram

Nakon što je od sinoć Britanija počela da bruji o vojvotkinji od Saseksa Megan Markl supruga princa Vilijama ponovo je primenila stari trik kojim je skrenula pažnju na sebe.

Ponuda koja se NE ODBIJA! Za pet sekundi učestvovanja u ovom projektu Megan Markl ponuđeno neverovatnih pet miliona dolara (FOTO)

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža trenutno borave u Irskoj, gde je Kejt Midlton ponovo pokazala sav raskoš svog modnog dara.

Više puta smo je tokom protekla tri dana videli u zelenoj boji, u skladu s njenim malim običajem da bojama i dezenima odaje počast zemljama i oblastima u kojima se nalazi. Ipak, najveću modnu poslasticu supruga princa Vilijama je čuvala za kraj, odnosno za poslednji dan posete, a iako je reč o njenom starom kaputu, privukla je mnogo pažnje!

Tokom uživanja kraljevskog para u galvejskom restoranu Trajbeton, Kejt je izgledala veoma ljupko u zelenoj haljini modne kuće “Suzannah” koja doseže nešto iznad članaka i mnoge podseća na stil njene svekrve ledi Dajane. Reč je o modelu koji krase tufnice, a materijal je blago nabran na ramenima, čime se stvara jedva primetan puf efekat. Najinteresantniji deo ovog stila je crni pojas, koji je Midltonova stavila nešto više nego inače i time dodatno izdužila figuru.

Kejt je kombinovala ovu zanimljivu haljinu sa svojim starim i pouzdanim crnim čizmama s nešto višom potpeticom, a bio je tu još jedan odevni komad u kojem smo je već videli! Reč je o dugačkom maslinasto zelenom kaputu Aleksandra Mekvina koji naglašava njenu vitku figuru, a ipak ne otkriva nijedan delić tela i bez sumnje je po kraljičinom ukusu.

Ono što je posebno interesantno jeste trenutak u kojem je Kejt „reciklirala“ ovaj kaput. Naime, sinoć su Megan Markl i princ Hari viđeni na nekom javnom događaju u Londonu prvi put nakon njihove odluke da se povuku s funkcije „viših“ članova kraljevske porodice. Britanija zbog toga danas piše o Megan i o tome kako su Hari i ona odabrali slične boje kao da su želeli da poruče „da se drže zajedno“.

Interesantno, kada su Hari i Megan tek doneli skandaloznu odluku da istupe iz kraljevske porodice, prvi put kada se Kejt Midlton pojavila negde zvanično u ime kraljevske porodice, nosila je upravo ovaj kaput i on je odmah postao modna vest dana u svetu. Iako je poznata kao „kraljica reciklaže“, Midltonova obično sačeka nekoliko meseci ili godina pre nego što ponovo obuče neki komad, zbog čega su mnogi iznenađeni njenom odlukom da obuče isti kaput samo mesec i po dana kasnije.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar