Ove OPASNE lepotice čuvaju ruske zatvore: Naoružane do zuba i bore se za titulu NAJLEPŠE (FOTO)

Na takmičenje se prijavilo više od 100 kandidatkinja, a sada je izbor sužen na 12

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Printscreen/fsin.gov.ru

One su prelepe, opasne i naoružane – čuvarke ruskih zatvora mame uzdahe, a sada će se među njima izabrati ona najlepša!

Federalna služba za izvršenje krivičnih sankcija Rusije organizuje izbor za najlepšu čuvarku zatvora. Na takmičenje se prijavilo više od 100 kandidatkinja, a sada je izbor sužen na 12 najlepših.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvobitno su organizovani izbori na lokalnom nivou, a jedna od 12 službenica koje su pobedile u svojim regionima imaće priliku da ponese titulu najlepše čuvarke ruskih zatvora za 2021. godinu.

Sve kandidatkinje uslikane su u uniformi i svečanoj haljini, a ona koja osvoji najveći broj glasova na njihovoj stranici, osvojiće ovu laskavu titulu.

Takmičarke su iz cele zemlje, uključujući Murmansk na krajnjem severu i Sahalin na Dalekom istoku.

Slavu i lepotu “skupo platila”

Ova služba nije prva vladina agencija koja je promovisala svoj rad putem takmičenja lepote. Godine 2019. Nacionalna garda (Rosgvardia) održala je takmičenje “Lepota Rosgvardije” na kojem je pobedila policajka Ana Kramtsova iz Sverdlovske oblasti.

Kramtsova je nakon ove pobede stekla popularnost na Instagramu, da bi na kraju dobila otkaz zbog, kako je rekla, ljubomore svojih koleginica. Međutim, prema navodima vlasti, ona je otpuštena nakon što je na Instagramu objavila video iz objekta Rosgvardia, što potencijalno krši bezbednost.

“Lepotica Rosgvardije” pokušala je da se bori protiv ove odluke preko suda, ali je njena žalba “u potpunosti odbijena”.

“Takmičenje na kojem sam pobedila samo je pogoršalo sve i sada postoje predrasude prema meni“, insistirala je Kramtsova.

Takmičenje u lepoti nije jedina inicijativa Federalna služba za izvršenje krivičnih sankcija Rusije koja zapadu može izgledati čudno. Prošlog meseca zatvor u trećem po veličini ruskom gradu Novosibirsku otkrio je da je instalirao crvene telefonske kutije u britanskom stilu kako bi ukrasio sobe koje zatvorenici koriste za pozive prema spoljnom svetu.



Izvor: , Russia Today

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar