Marina Tucaković prvi put bez PERIKE: “Ranije su me svi ZVALI, a sada me mnogi zaobilaze”

Hitmejkerka otvorila dušu o bolesti i radu sa zvezdama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/printscreen

Hitmejkerka Marina Tucaković, koja je napisala neke od najpoznatijih pesama na ovim prostorima, već godinama se bori sa opakom bolešću, a sada je prvi put gostovale u emisiji bez perike.

Marina je oboga puta pričala, kako o svojoj bolesti, tako i o karijeri u hitovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pišem, ali manje otkako sam se razbolela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poludodmor i odgovara – počinje Marina.

Ona je mnogo toga učinila i mnogima je pomogla.

– Nekako su oni uvek zvali mene, sada ne zaobilaze, ja sam jednostavno radila za ljude koji su to tražili od mene. Maštala sam o tome da radim za Cecu i to se i dogodilo. Moj najveći uspeh je to što sam uspela bez obzira na sve hitove da podjednako uživam u tuđim tekstovima i pesmama. Neki tekstovi mi se nekad učine mnogo bolji nego moji, eto na to sam ponosna. Od Džibonija, Bajage, Bore, ”Dva dinara driže”, to je fenomenalan tekst – dodaje Marina.

Dugo se bori sa opakom bolešću, a sada otkriva kako se sada oseća:

Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko – zaključila je Marina.

Foto: TV Pink/printscreen

Otkrila je i gde se leči, i da li je pogađa što je neke javne ličnosti ne pozovu.

Lečim se ovde, na Institutu za onkologiju. Pogodi me često, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali ljudi imaju pravo i da povrede nekog. Sve može! Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno – priča Tucakovićeva.

Otkrila je na koju pesmu je naponosnija u svojoj bogatoj karijeri.

– Najponosnija sma na ”Kukavicu”, to je bilo baš genijalno, ponosna sam i na ”Što to beše ljubav” – dodaje Tucakovićeva.

– Uvek me zovu ovi najmlađi Milica Pavlović, Milica Todorović, ta deca sa kojom sam malo radila, da me pitaju kako sam, treba li mi nešto. To mi je draže nego da kažu “ajde da pišemo neki tekst” – otkrila je Marina

– Najzahtevniji su bili Haris Džinović i Oliver Mandić. Hitovi postoje, ali niko ne može da zna šta će biti hit, krajnji sud daje publika – kaže ona.

Marina Tucaković objavila USPOMENU i sve raznežila: Pored slike SVEĆA i kartica iz laboratorije (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar